Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Finesse breidt Nederlands team uit met bekende uit de tafelzeil branche

Vorig jaar werd Peter Bosman aangetrokken door Finesse Deco Partners om de Nederlandse markt te bedienen. Nu, zo'n jaar later, wordt het Nederlandse team verder uitgebreid. De Belgische fabrikant en groothandel in (afwasbaar) tafelzeil en placemats wil samen met Mark van Maanen de aanwezigheid in Nederland verder vergroten. Per 1 oktober komt hij het team versterken.

"Ik denk dat Mark een prachtige aanwinst is voor het bedrijf", zegt sales director Jan De Cuyper. "Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn kennis en ervaring waarde kan toevoegen aan ons bedrijf."


Mark van Maanen, accountmanager bij Finesse Deco Partners. Foto: © Diane Hendrikx.

Bak aan ervaring
Mark komt over van een branchegenoot, waar hij lange tijd heeft gewerkt. "Na 23 jaar fijn te hebben gewerkt bij B Living, voorheen Blyco/D&B Decodesign, is het nu tijd voor iets anders. Ik heb lief en leed mogen delen met deze firma: gouden tijden, mooie producten, en natuurlijk hele fijne en lieve collega's. Welnu, nieuwe tijden, nieuwe uitdagingen: Finesse. Een nieuwe firma voor mij, maar voor velen van jullie al bekend." Voor de klanten verandert er niets. "Ook hier mag ik als accountmanager aan de slag met de producten die inmiddels in mijn bloed zitten: tafelzeilen, plakfolie, statische folie, placemats, linnengoed, enzovoort. Zelfde man, zelfde enthousiasme en natuurlijk dezelfde humor, maar nu met nieuwe, mooie designs en producten." Ook het telefoonnummer van Mark blijft ongewijzigd.

Tijd om te oogsten
"Met onze focus op Nederland hebben we hier al mooie stappen gezet in tafelzeilland, en we zijn ervan overtuigd dat deze positieve trend zich zal voortzetten.", zegt Peter, die uitkijkt naar de samenwerking met Mark. "Hoewel Nederland en België buren zijn, blijven de markten verschillend. Bij Finesse zit relationeel zaken doen in onze genen, en daarom werken we met aparte verkoopteams die inspelen op de specifieke behoeften van en relatie met de klant."

Meer informatie:
Finesse Deco Partners
Terbekehofdreef 75
2610 Antwerpen
+32 (0)3 870 77 00
[email protected]
www.finesseworld.com