Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor eerste keer met F.K. Projecten op ETC Design Experience

Bas Lathouwers wil van twee naar één showroom: "Ik wil meer beleving creëren"

Bas Lathouwers nam als standhouder voor de eerste keer deel aan het ETC Design Experience. De eigenaar van Lathouwers Trading Company B.V. nam onlangs F.K. Projecten Culemborg over, dat in het inspiratiecentrum in Culemborg twee showrooms heeft. De reactie van de bezoekers is overweldigend positief, zegt Bas, met een spontane aanloop en een levendige interesse in het uitgebreide assortiment verlichtingsoplossingen. "Het gaat als een speer", zegt hij met een brede glimlach.


Bas Lathouwers in zijn showroom F.K. Projecten Culemborg.

Bas deelde zijn enthousiasme over de nieuwe uitdagingen en de kansen die voor hem liggen, waaronder de ambitie om de twee bestaande showrooms van F.K. Projecten op de begane grond en de eerste verdieping samen te voegen tot één indrukwekkende stand. De directie van het ETC heeft al aangegeven hieraan mee te willen werken.

Deze zet is bedoeld om de presentatie van het brede scala aan verlichtingsarmaturen te optimaliseren. "Ik wil meer beleving creëren, waardoor klanten een beter beeld krijgen van de kwaliteit en diversiteit van het aanbod", zegt Bas. Met merken als Artemide, Flos, Foscarini, Louis Poulsen, Modular Lighting en Moooi in de portfolio, staat F.K. Projecten bekend om zijn uitstekende selectie van hoogwaardige verlichting voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Bas Lathouwers, die ook eigenaar is van Xtra Warm Led, brengt een schat aan ervaring en een frisse blik naar F.K. Projecten. Xtra Warm Led, gespecialiseerd in het importeren van LED-verlichting uit het Verre Oosten, staat bekend om het aanbieden van LED-oplossingen met kleurtemperaturen van 2700K en lager. Deze expertise zal ongetwijfeld bijdragen aan het versterken van het productaanbod van F.K. Projecten, met een focus op energie-efficiëntie zonder in te boeten op sfeer. "Ik ben heel blij met de overname, zie veel kansen die er liggen door de kruisbestuiving van deze twee verlichtingsbedrijven."

Frank Koek, de voormalige eigenaar van F.K. Projecten en een veteraan in de verlichtingsbranche sinds 1969, sprak al eerder zijn vertrouwen uit in Bas en zal hem voorlopig blijven begeleiden. Voor klanten van F.K. Projecten brengt de overname geen merkbare veranderingen met zich mee, buiten het feit dat Lathouwers Trading Company B.V., gevestigd in 's-Hertogenbosch, nu het aanspreekpunt is.

Meer informatie:
Xtra Warm Led & FK Projecten
Rietveldenweg 53-K
5222 AP 's-Hertogenbosch
Tel. 073 689 57 80
[email protected]
www.xtrawarmled.com