Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Linda de Koster dompelt bezoekers onder in een wereld van inspiratie en innovatie

Bij het betreden van het ETC Design Center Europe worden bezoekers direct ondergedompeld in een wereld van inspiratie en innovatie, dankzij de visie van creatief directeur Linda de Koster. Tweemaal per jaar, ter gelegenheid van de Design Experience-dagen, ondergaat de entree van het centrum een opmerkelijke transformatie die de nieuwste trends en kleuren in de interieurdesignwereld tentoonstelt.


Linda de Koster, poserend bij een deel van de entree van het ETC Design Center Europe.

De meest recente editie, die afgelopen zondag van start ging met de Consumenteninspiratiedag en vervolgd werd door twee beursdagen Design Experience, heeft wederom bewezen dat Linda's inspanningen een bron van inspiratie zijn voor zowel bezoekers als exposanten. Voor deze editie werkte Linda samen met een selectie van exposanten die bereid waren hun producten beschikbaar te stellen voor de styling van de entree. De lijst met bijdragers is divers, variƫrend van behang door Interfurn (stand 210) en verf door Farrow & Ball (stand 210), tot decoratie door TC Style (stand 19A19B) en Villa Vogelswerf (stand 101B), met kunst van Manon Knibbeler, en meubilair en accessoires door Duran (stand 32C/90/100). Zelfs het vloerkleed, verzorgd door Cunera (stand 6B), en de wandpanelen door Orac Decor (stand 90B), droegen bij aan de unieke sfeer die bezoekers ervaren bij binnenkomst.

Extra exposure
Deze samenwerking tussen Linda en de exposanten biedt niet alleen een platform voor de exposanten om hun producten in een praktische setting te tonen, maar geeft hen ook extra exposure. Het initiatief is zeer goed ontvangen, met veel exposanten die al hebben aangegeven dat ze bij toekomstige gelegenheden weer of voor het eerst willen deelnemen.

Linda's passie om elk half jaar een nieuw concept te ontwikkelen en toe te passen, zorgt ervoor dat de entree van het ETC Design Center Europe steeds weer een frisse en uitnodigende eerste indruk maakt op de bezoekers. Bezoekers van het centrum zijn vol lof over de getransformeerde entree en waarderen de kans om de laatste trends en kleuren direct bij binnenkomst te ervaren.

Meer informatie:
ETC Design Center
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 345 51 96 46
[email protected]
www.etcdesigncenter.nl