Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reactie INretail op miljoenennota 2025

"De aandacht voor ondernemerschap in algemene zin stemt positief, net als het plan om de enorme regel- en lastendruk aan te pakken die ondernemers ervaren. Het is ook goed dat het kabinet het belang van ondernemerschap voor lokale leefbaarheid erkent, want de maatschappelijke functie van winkels is groot. Tegelijkertijd worstelen ondernemers in de retail met heel veel onzekerheden. De koning wees er in de troonreden terecht op dat het bedrijfslevenbeleid veel voorspelbaarder moet worden." Dat is de reactie van INretail op miljoenennota 2025.


Het hoofdkantoor van INretail.

Concrete investering ontbreekt
INretail mist in de plannen voor 2025 concrete investeringen in winkelgebieden. Zij pleit juist voor het doorgaan met de succesvolle regeling Impulsaanpak Winkelgebieden. Dit wordt een onderwerp voor de begrotingsbehandeling van het ministerie, want de Impulsaanpak levert meer woningen op, verbetert de lokale leefbaarheid en versterkt de winkelstraat. Juist daarop zegt het kabinet in te willen zetten.

Meer informatie:
INretail
www.inretail.nl

Publicatiedatum: