Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bezoekers uit 78 landen vonden weg naar Flanders Flooring Days

Vierdaags vloerevent zet ook in 2025 in op Europese kwaliteit

De derde editie van Flanders Flooring Days is nog maar net achter de rug en de organisatie draait al warm voor de volgende, van 2 tot 5 juni 2025. De focus op ontmoeting en Europese kwaliteit blijft onveranderd: ook volgend jaar zijn producenten van kwalitatieve soft en hard flooring welkom in 'The Hub' Kortrijk Xpo of kunnen ze bezoekers in hun eigen showroom in Vlaanderen ontvangen. Heel wat deelnemers tekenden alvast opnieuw in voor deze vierde editie.

Producenten, retailers, groothandels en architecten samenbrengen rond hun gezamenlijke passie: dat is wat Flanders Flooring Days sinds 2022 doet. Het is in deze regio dat producenten op een steenworp van elkaar hun productiefaciliteiten en showrooms hebben. Initieel ontvingen ze daar alle bezoekers van het event. Sinds 2023 is er aanvullend een centrale Hub in Kortrijk Xpo waar Europese deelnemers hun beursstand kunnen inrichten, en die in 2024 verder doorgroeide. Ook de bezoekers worden internationaler. Zo ontving Flanders Flooring Days tijdens zijn derde editie 4.245 bezoekers uit 78 landen. Naast België reisden de meesten af uit Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Polen en Italië. De hoge tevredenheidsscore – 75 % van de bezoekers is tevreden tot zeer tevreden – spreekt voor zich.



Tevreden deelnemers tekenen in voor 2025
Zijn succesformule houdt het vloerevent tijdens de volgende editie aan. Enkel bedrijven die in Europa produceren maken in 2025 aanspraak op een plaatsje op de beursvloer. Belgische bedrijven kunnen opnieuw in hun showroom bezoek ontvangen. Een bezoek aan die showrooms is vanuit 'The Hub' in Kortrijk Xpo eenvoudig, met de gratis shuttle die tijdens de vorige editie bijna 500 deelnemers vervoerde. Het beursplan raakt intussen al aardig ingevuld. Van de deelnemers van vorig jaar tekende 65 % nu al in om er volgend jaar opnieuw bij te zijn op dit verrassende en professionele vakevent. Daar speelt de kwaliteit van de contacten die ze leggen een grote rol in. Drie kwart van de bezoekers is mede- of eindbeslisser over aankopen. Het bourgondische Vlaanderen is het ideale decor voor betekenisvolle netwerkgelegenheden, bij een lekker diner in Kortrijk, Brugge of Gent, of misschien zelfs tijdens de gala-avond op Flanders Flooring Night.

Meer informatie:
Flanders Flooring Days
www.flandersflooringdays.com

Publicatiedatum: