Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Slaapexpert van Bedaffair:

'Zo sta je elke ochtend energiek om 6 uur op'

Vroeg opstaan kan een uitdaging zijn, vooral als je je 's ochtends vaak moe voelt. Toch verlang je naar meer tijd voor jezelf en een gezondere levensstijl of. Je hebt een druk leven en de dagen lijken altijd te kort. Hoe mooi zou het zijn als je elke ochtend fris en energiek om 6 uur opstaat, klaar om de dag te beginnen? De slaapexpert van Bedaffair deelt in een blog drie 'early bird'-tips om je daarbij te helpen.



Sterke interne motivatie
"Waarom wil je vroeg opstaan? Misschien wil je meer tijd voor jezelf, een gezondere levensstijl opbouwen, of productiever zijn voor de drukte van de dag begint. Hoe duidelijker je 'waarom', hoe makkelijker het is om de gewoonte te ontwikkelen en gemotiveerd uit bed te springen."

Een goed matras maakt (echt) het verschil
"We kunnen het niet genoeg benadrukken: de kwaliteit van je slaap hangt sterk af van de ondersteuning die je matras biedt. Een matras dat is gemaakt van natuurlijke, ademende materialen zorgt ervoor dat je dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. Bij Bedaffair weten we hoe belangrijk het is om in een bed te slapen dat je lichaam écht ondersteunt, zodat je vol energie kunt beginnen aan een nieuwe dag."

Versterk je ochtendroutine
"Sta direct op als je wekker gaat en zoek het ochtendlicht op. Een paar minuten buiten zijn of een korte stretch kan wonderen doen om je wakker en alert te voelen. Dit helpt je om de dag fris en met focus te starten. We begrijpen dat je druk bent, maar met de juiste mindset en een goed bed kun je je ochtenden transformeren. Begin de dag krachtig en geef jezelf de rust die je verdient."

Meer informatie:
Bedaffair
Cruquiusweg 27A
2102 LS Heemstede
023 – 3036897
[email protected]
www.bedaffair.nl

Publicatiedatum: