Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Emma verlaat nog meer Europese markten

Gisteren berichtte Wonen360 dat Emma – The Sleep Company zich terugtrekt uit Zweden. Inmiddels is bekend geworden dat de matrassenleverancier de stekker uit meerdere Europese landen trekt. Dit is onderdeel van een grootschalige reorganisatie, zo blijkt.

Ook in Denemarken stopt Emma haar activiteiten. Tegelijkertijd is de webshop in Polen gesloten. Emma heeft aangegeven dat de sluiting in deze markten geen invloed heeft op reeds geplaatste bestellingen, die nog steeds zullen worden geleverd. Klanten blijven ook in aanmerking komen voor zowel de 100-nachten-proefperiode als de garantie.



Het bedrijf, gesteund door de Duitse familie-investeerdersgroep Haniel, heeft directe verkoopactiviteiten over de hele wereld. Naast Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn dat onder andere Oostenrijk, België, Brazilië, Chili, Colombia, Spanje, Frankrijk, Hongkong, Taiwan, China, de VS, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland, Portugal en Zwitserland. Daarnaast worden de producten in geselecteerde andere markten wereldwijd ook via groothandel verkocht.

Meer informatie:
Emma – The Sleep Company
www.emma-sleep.nl

Publicatiedatum: