Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit is de vakjury van De Interieur Club Awards 2024

Tijdens de laatste netwerkborrel van het jaar in december, worden de De Interieur Club Awards 2024 uitgereikt. "Wat was het een feestje vorig jaar met mooie winnaars van de prijzen voor de interieurbranche. Ook dit jaar gaan wij er weer een mooi feestje van maken en natuurlijk netwerken met veel leuke interieurprofessionals", aldus De Interieur Club.



Dit is de vakjury van De Interieur Club Awards 2024:

Anne van der Zwaag - Curator BIG ART en Object Rotterdam
Anne van der Zwaag was dit jaar een van onze zomergasten en is curator, publicist en eigenaar/directeur van designbeurs OBJECT in Rotterdam en kunstplatform BIG ART. Ze maakt tentoonstellingen, schrijft boeken en columns, adviseert bedrijven. Daarnaast verzamelt ze kunst en design.

Anne studeerde Moderne en Hedendaagse Kunst aan de Universiteit Utrecht. Centraal in de visie en aanpak van Anne staat het samenbrengen van meerdere disciplines in een project en het onderzoeken en bewerkstelligen van de kruisbestuivingen hiertussen.

Evelien Reich
Evelien Reich is dit jaar weer jurylid en host iedere maand in seizoen 4 een aflevering van onze podcast. In haar loopbaan heeft ze altijd dicht op de designwereld gezeten als stylist, editor-in-chief en als jurylid van diverse designprijzen.

In een ver verleden heeft Evelien zelf de kunstacademie gedaan. Daar heeft ze vooral geleerd dat ze zelf niet de beste ontwerper is. Evelien is daarom erg geboeid door mensen die wel goed kunnen ontwerpen. Wie gaat Evelien nomineren voor De Interieur Club Awards 2024?

Jan Agelink - Trendforecaster & Creative Consultant
Samen met zijn collega's bij Buro Jantrendman in Amsterdam maakt Jan Agelink trendverhalen om de creatieve industrie richting de toekomst te leiden. Ze analyseren maatschappelijke trends en vertalen deze naar inspirerende design thema's.

Naast het maken en geven van trendpresentaties cureren ze trendexposities voor beurzen en begeleiden ze bedrijven in concept en creatie naar nieuwe collecties.

Mark Timo - Founder De Interieur Club en podcast host
Mark Timo is de founder van De Interieur Club en co-founder van Interieur Carrière en werkt mee aan meer initiatieven in de interieurbranche. De Interieur Club is in drie en half jaar uitgegroeid tot een volwaardig platform in Nederland voor de interieurbranche.

Bij De Interieur Club verbind en inspireert Mark Timo interieurprofessionals met De Interieur Club Podcast, de netwerkborrels voor de interieurbranche en sinds dit jaar de Interieur Business Club.

Nicole Uniquole - Curator Masterly - the Dutch in Milano
Uiteraard mag de oprichter en curator van Masterly - the Dutch in Milano niet ontbreken in de vakjury van De Interieur Club Awards 2024. Nicole Uniquole zet als curator en tentoonstellingsmaker Nederlandse kunst en design op de kaart. In 2025 organiseert Nicole voor de negende keer Masterly Milaan en het belooft weer een onvergetelijke editie te worden. Het is een plek voor de collecties van meer dan 80 Nederlandse ontwerpers en bedrijven.

In 2023 waren de winnaars van De Interieur Club Awards:

  • Interieurprofessional van het jaar - Rick Tegelaar
  • Interieurtalent van het jaar - Liza Wassenaar
  • Interieurproduct van het jaar - No Waste Chair | Kees Dekkers

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: