Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Mooi compliment voor het hele team"

Huisshow Tower Living in volle gang met (nu al) grotere opkomst dan verwacht

Afgelopen zondag ging het startschot voor de huisshow van Tower Living in Nijmegen. De meubelgroothandel presenteerde meer dan 100 nieuwe producten aan een enthousiast publiek. Bij binnenkomst viel de levendige sfeer direct op: bezoekers wandelden door de showroom, zaten in gesprek aan tafel of genoten van de catering. Kortom, het bruist van energie.

De eerste reactie van Remko Weijers is dan ook niet onverwachts. "De eerste drie dagen van het evenement zijn inmiddels achter de rug en ik kan zeggen dat er echt positief is gereageerd op de collecties. Het is een mooi compliment voor het hele team dat we al meer mensen hebben mogen verwelkomen dan we van tevoren hadden ingecalculeerd." Maandag 23 en dinsdag 24 september staan de laatste huisshowdagen op de planning.


Het verkoopteam van Tower Living, met v.l.n.r. Remko Weijers, Johan Spreeuwenberg, Arie Lenting en Martijn Cialdella.

Volle bak
Zondag was een 'opstartdag', maar vooral maandag was het direct volle bak in de 2500 m² grote showroom. Er moest zelfs worden bijgesprongen door collega's van andere afdelingen. Zo ben je bezig met de marketing en zo sta je te helpen bij de catering. "Dit tekent de sfeer die er heerst binnen het bedrijf", vertelt Marijn Saris lachend, terwijl ze haar schort nog om heeft. "Je zult het toch samen moeten doen. En ik kan niet anders zeggen dan dat iedereen zich voor de volle honderd procent inzet."



Voor ieder wat wils
Dit alles om een geslaagde huisshow te kunnen realiseren. In totaal kunnen bezoekers maar liefst 40 stijlkamers bezichtigen met uiteenlopende stijlen. Modern Scandinavisch, hotel chique of landelijk, er is voor ieder wat wils. Zoals Remko eerder al verklapte, is het compleet nieuwe tafelprogramma een van de blikvangers. Deze houten tafels zijn in diverse vormen (rond, rechthoekig of ovaal) en kleuren verkrijgbaar. Maar ook bestaande collecties zijn "wat volwassener gemaakt", wat betekent dat ze uitgebreid zijn. Vijf nieuwe woonprogramma's zijn er toegevoegd, met onder andere salontafels, eettafels en banken.



Eerste seinen zijn positief
Een andere blikvanger kom je direct bij binnenkomst van de showroom tegen. Op het podium, dat compleet onder handen is genomen, staat onder andere een moderne keramische tafel tentoongesteld met bijpassende salontafels. "Dit is een ander segment dan klanten van ons gewend zijn. Het is een model dat niet voor iedere winkel geschikt is", legt Remko uit, terwijl hij een rondleiding geeft door de toonzaal. "Juist daarom is het extra fijn om te horen dat mensen er positief op reageren."



Wil je de noviteiten in levende lijven bekijken? Meld je dan via deze link aan voor de huisshow. Op maandag 23 en dinsdag 24 september worden de laatste dagen van het event gehouden (van 09.00 tot 18.00 uur).

Meer informatie:
Tower Living
Groothandelsweg 7
6515 AH Nijmegen
+31 (0) 488 454 410
[email protected]
www.towerliving.nl