Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floorever sluit zich aan bij Concepts & Companies

Vloer- en raamdecoratiespecialist Floorever uit Kampen heeft zich recent aangesloten bij Concepts & Companies. Eigenaren Henk, Monique en dochter Romy zeggen deze stap weloverwogen te hebben genomen. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat de ondersteuning die wordt geleverd op onder andere het gebied van bedrijfsvoering, (online)marketing en leveranciersmanagement gaat bijdragen aan het verder uitbouwen van hun succes.



Omdat de naam Floorever al jarenlang een begrip is in Kampen en omstreken, hebben ze gekozen om samen te werken binnen de IMP groep (Internet Marketing Partners) van Concepts & Companies. Binnen deze vorm van samenwerking behoudt de onderneming volledig haar eigen identiteit naar de consument, maar profiteert ze aan de achterkant van alle expertise, ondersteuning en condities van de organisatie.

"Uiteraard zijn we ook bij Concepts & Companies erg blij om met dit prachtige bedrijf te mogen samenwerken", aldus Regiomanager Henk Jongenelen. "Ondernemers écht helpen om hun bedrijf succesvol uit te bouwen is immers het mooiste wat er is."

Concepts & Companies b.v. behartigt de belangen van afnemers, franchisenemers en leveranciers van Internet Marketing Partners en de formules Voor Verf & Wonen en Colors@Home.

Meer informatie:
Floorever
Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
038 333 37 70
[email protected]
www.floorever.nl

Publicatiedatum: