Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JORI komt met drie nieuwe opvallende zitmodellen

Bij JORI zien ze dat designliefhebbers vandaag de dag vaak opteren om het zitgedeelte van hun woonruimte aan te vullen met een stel speelse, comfortabele zetels die de strengheid van een complete sofalook verzachten. Vanuit deze optiek heeft JORI in samenwerking met de Italiaanse designers Pocci+Dondoli twee organische zetelmodellen ontwikkelt die perfect aansluiten bij de JORI sofa collectie: BON-BON en POLLON. En als afsluitstuk van het najaar vervoegt de nieuwe canapé COMO de JORI sofacollectie.



BON-BON
De BON-BON lounge zetel heeft zijn naam niet gestolen. Met zijn ronde en soepele contouren heeft hij de uitstraling van een verleidelijk zacht snoepje. En dat is het model ook. De royale armleuningen, de diepe zit en de vrij hoge nestelvormige rug werken uitnodigend. Net zoals de volledige JORI collectie, is BON-BON met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in België en is hij beschikbaar in een ruim kleurgamma van lederen- en stoffen bekledingen.

Het JORI zitcomfort biedt een extra dynamisch accent: de auto­ return draaivoet, die bij het uitstappen automatisch naar zijn startpositie terugkeert. Voor extra beencomfort kan je opteren voor de bijpassende design poef. Het lounge model BON-BON is door zijn discrete organische vorm een zitmeubel dat vlot integreerbaar is en een speelse eigentijdse uitstraling aan het interieur verleent.

POLLON
Met een zitting die oogt als een schelp, rond en uitnodigend en die contrasteert met de elegante belijning van de armleuningen, heeft POLLON een eigenzinnige uitstraling. De bies op de armleuning geeft het model iets heel aparts. Het is een opvallend mooi zitmeubel, dat dankzij zijn tijdloze afgeronde vormen vlot te integreren is en de strengheid van het interieur doorbreekt.

COMO
Met het sofamodel COMO denkt JORI aan een oplossing voor compactere ruimtes. COMO springt in het oog dankzij zijn aantrekkelijk ogend organisch design, dat keuze laat uit 3 sofabreedtes en een zetel. De enigszins strakke look wordt verzacht door de afgeronde belijning van de buitencontouren, die deze sofa een elegante vrouwelijke touch verlenen.

Het dynamisch en verstelbaar zitcomfort is ook in deze nieuwe sofa niet weg te denken. Zo zijn ook ook hier de inmiddels iconische, kantelbare armleggers geïntegreerd in de zitting. Ze laten niet alleen toe om je heerlijk uit te strekken over de hele lengte van de sofa, ze dragen bovendien bij tot de creatie van extra zitruimte.

Net zoals de volledige JORI collectie, is COMO met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in België en is hij beschikbaar in een ruim kleurgamma van lederen- en stoffen bekledingen. Dankzij de JORI configurator kan je het COMO zitmeubel naar wens samenstellen.

Meer informatie:
JORI
Hoogweg 52
8940 Wervik
+32-(0)56313501
[email protected]
www.jori.com

Publicatiedatum: