Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wonnink Zonwering wordt onderdeel van de VZR Groep

Met ingang van 12 september 2024 worden alle aandelen in Wonnink Zonwering overgedragen aan de VZR groep. Door deze strategische overname is het de bedoeling dat Wonnink met haar nieuwe partners binnen de VZR Groep verder doorgroeit naar een toonaangevende organisatie in de markt. Met de toevoeging van Wonnink versterkt VZR Groep haar positie als één van de grootste zonweringsinstallateurs in Nederland. Dat laten Ries en Yvonne de Jong van Wonnink Zonwering weten.

Wonnink, opgericht in 1969, is een zonweringinstallateur actief in zonwering voor particulieren, projectzonwering en onderhoud. Vanuit haar showroom en kantoor in Amersfoort helpen ze hun klanten met al hun vraagstukken rondom verduurzaming en licht- en warmtewering. Wonnink is meerdere keren tot beste zonweringsbedrijf van het jaar uitgeroepen.



"We zijn zeer verheugd om onderdeel te worden van de VZR Groep. We kennen de VZR Groep al lang en hebben een vergelijkbare cultuur. Door deze samenwerking kunnen we gebruik maken van de expertise die aanwezig is binnen de groep om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Daarnaast biedt de samenwerking ook mogelijkheden tot verdere professionalisering en doorgroeimogelijkheden voor ons personeel", aldus voormalig eigenaar Ries de Jong.

"Na 38 jaar werkzaam binnen het bedrijf en 27 jaar als mede eigenaar binnen het managementteam, is het goed om het stokje over te dragen aan een organisatie met oog voor de cultuur zoals wij die opgebouwd hebben", aldus voormalig eigenaar Yvonne de Jong.

Naast de eerdere overnames, en de oprichting van de besturingstak Best Controls, groeit de VZR groep met de toevoeging van Wonnink en de ruim 40 collega's verder door naar meer dan 150 medewerkers. Wonnink blijft gevestigd in Amersfoort en blijft onder eigen naam opereren.

Meer informatie:
Wonnink Zonwering
Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort
033 480 22 44
[email protected]
www.wonnink.nl

Publicatiedatum: