Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Een ode aan tijdloos design, vakmanschap en comfort'

Studio HENK lanceert najaarscollectie

Het Nederlandse designmerk Studio HENK lanceert deze herfst een nieuwe collectie, waarmee een ode gebracht wordt aan tijdloos design, vakmanschap en comfort. De collectie introduceert opvallende nieuwe ontwerpen: de Turn eettafel, de Blanket sofa en de Display collectie, die bestaat uit een lamp, vaas en een salontafel.



De Turn eettafel haalt zijn inspiratie uit de gedurfde vormen en rijke decoraties van het 17e-eeuwse design. Met elegante, bolvormige poten van massief eikenhout brengt deze tafel een uniek karakter in elke eetkamer. Dit tijdloze meubelstuk combineert traditioneel vakmanschap met een moderne twist.

De Turn eettafel is vervaardigd uit FSC-gecertificeerd massief eiken- of notenhout en is beschikbaar in verschillende kenmerkende Studio HENK-afwerkingen.

De Blanket Sofa nodigt uit tot ontspanning met zijn strakke basis en zachte, comfortabele bekleding. Geïnspireerd door het organische design van de jaren zeventig, biedt deze bank een warm en omarmend gevoel. Dankzij de verschillende modulaire elementen kan de Blanket Sofa gemakkelijk worden aangepast aan zowel grote als kleine ruimtes.

De Display collectie kenmerkt zich door een minimalistische en moderne esthetiek, dankzij het gebruik van eenvoudige geometrische vormen. Deze collectie, bestaande uit een salon- en bijzettafel, lamp en vaas, biedt een speelse en stijlvolle toevoeging aan elk interieur.

Meer informatie:
Studio HENK
www.studio-henk.nl

Publicatiedatum: