Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Castella Sirius dekbed bekroond tot Beste Koop

Ducky Dons heeft alle reden om trots te zijn: hun Castella Sirius 4-seizoenen dekbed is door de Consumentenbond bekroond met het predicaat "Beste Koop" in de categorie donzen dekbedden.

Het Castella Sirius dekbed, dat eerder dit jaar door Ducky Dons werd geïntroduceerd, blonk uit als de beste keuze in een uitgebreide test. De evaluatie omvatte verschillende aspecten: - De kwaliteit van het vulmateriaal (80%) - Wasbaarheid en droogbaarheid (15%) - De juistheid van de informatie op het etiket (5%) De beoordeling was gericht op de warmte-isolatie, vochtdoorlatendheid en het gewicht van het dekbed.

Voor de wasbaarheid werd elk dekbed vijf keer gewassen, waarna de eventuele krimp, veranderingen in het uiterlijk, warmte-isolatie en vochtdoorlatendheid werden geëvalueerd. Ook werd het etiket gecontroleerd op de correcte weergave van het vulgewicht en de afmetingen.

De Consumentenbond merkte op: "Voor ongeveer de helft van de prijs van de Beste uit de Test, biedt het donzen dekbed van Castella uitstekende kwaliteit tegen een redelijke prijs. Het vulmateriaal is bovengemiddeld van kwaliteit. Daarnaast is het dekbed uitstekend wasbaar op 60°C. Het is gevuld met 90% witte eendendons en 10% eendenveren en is voorzien van het DownPass keurmerk." Ducky Dons ziet deze erkenning als een bevestiging van hun inzet voor kwaliteit en comfort.


Meer informatie:
Ducky Dons Nederland BV
[email protected]
www.duckydons.nl

Publicatiedatum: