Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Presentatie van ruim 200 verschillende PVC & LVT vloeren

Nieuwste trends te zien in nieuwe stand van tété total-flooring op InCoDa 2024

'Ben je klaar om geïnspireerd en geïnformeerd te worden? Bezoek ons dan op dé vakbeurs. Dit jaar staat bij tété total-flooring alles in het teken van echte vernieuwing, en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen. We presenteren onder andere maar liefst meer dan 200 verschillende PVC & LVT vloeren. Kom op maandag 23 of dinsdag 24 september naar onze gloednieuwe stand (F106) en ontdek onze nieuwste collecties en onze mooie beursaanbiedingen', kondigt de B2B-partner in zachte en harde vloerbedekking aan.



tété total-flooring toont op de vakdagen de volgende collecties:
- Prominent en ruim gepresenteerd de gloednieuwe Castell Supreme PVC dryback collectie leverbaar in Herringbone XL, unieke afmetingen 15.24 x 91.44 als in lange XXL stroken 22.86 x 150.00. Deze bijzondere, exclusieve, luxe collectie is zowel geschikt voor project- als consumentengebruik 0.55, 12 exclusieve SKU in een scala aan commerciële kleuren uiteraard uitgevoerd in EIR Embossing, "een reliëfdruk techniek die ervoor zorgt dat de structuurdecor van de strook perfect overeenkomt met het motief van het design, waardoor deze extra diepte krijgt en er buitengewoon realistisch uitziet, matte afwerking, voor de echte natuurlijke uitstraling". Een achttal Castell PVC & SPC Rigide Core stroken in 0.30 als in 0.55, completeren deze presentatie, uitgevoerd met het Unilin clicksysteem en voorzien van een 18 dB XPE Acoustic ondervloer.

- Extra aandacht voor de vernieuwde en exclusieve Castell Europe Premium PVC & LVT collectie. Een flinke uitbreiding in deze collectie zijn een zestal decoren uit de exclusieve INVICTUS Collectie 0.55 Scratchmaster toplaag, Herringbone afm. 15.0 x 74.9 als in de parket afm. 10.2 x 40.6, en andere in plankstroken verkrijgbaar, zowel in dryback lijmuitvoering als in Rigid SPC click. Deze worden gepresenteerd naast de ID 0.70 (digitale print) decoren, leverbaar in formaat 150 x 25 als in Herringbone 12 x 60.


<<< Display Supreme en Premium PVC Collectie.

- In lijn op de vakbeurs gepresenteerd in uniforme displays de volgende series: Castell Supreme, Castell Premium, Invictus, Gerflor, Tarkett en Forbo Solid Marmoleum.

- Verder brengt tété total-flooring op haar stand de bekende merken Mapei, Desso, Parade, Bonaparte, Unifloor, Interface, Wakol, Estillon, etc. onder de aandacht. Maar natuurlijk ook onze exclusieve Dimension tapijtcollectie gepresenteerd in een compleet nieuwe displayvorm waaronder de nieuwe kwaliteiten Touch of Elegance, Touch of Marrakesh, Touch of Satin. tété total-flooring laat tot slot weten met nog veel meer verrassingen op de vakbeurs te komen, zoals bijzondere presentatiemappen waarin de collectie geanodiseerde aluminium trap-, rand- en afwerkprofielen in alle kleuren worden getoond. Ook brengen we PVC & LVT trapbekleding & renovatiesets in partnership met Vic-Stairs onder de aandacht. Al met al valt er bij tété total-flooring veel te ontdekken.


De aanvulling in de Dimension Tapijt Collectie.

Meer informatie:
tété total-flooring
Wegtersweg 35
7556 BP Hengelo
Tel. 074 - 2420230
[email protected]
www.tete.nl

Publicatiedatum: