Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opening op 28 september met Kim Kötter en Jaap Reesema

Kötter Living verhuist winkel in Oldenzaal: "Dit maakt ons werkproces tevens efficiënter"

Woonwinkel Kötter Living heeft twee vestigingen in Nijverdal en Oldenzaal. Recent is de winkel in Oldenzaal verhuisd naar een nieuw pand tegenover de oude winkel aan de Ainsworthstraat. "De nieuwe winkel is vernieuwend, dynamisch, inspirerend, ingericht met de nieuwste woontrends en bevindt zich naast ons magazijn. Dit maakt ons werkproces tevens efficiënter", vertelt Bas Kötter.


Joost en Bas Kötter. Fotografie Heidi.

Kötter Living staat bekend om haar uitgebreide assortiment meubels, verlichting en woonaccessoires van diverse gerenommeerde merken. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen meubelmerk Nyawa met unieke items uit het Verre Oosten, waardoor klanten producten vinden die elders niet verkrijgbaar zijn. "We zijn enorm trots op onze nieuwe woonwinkel", zegt Joost Kötter. "Onze winkel biedt klanten niet alleen de mogelijkheid om meubels te kopen, maar ook om volop inspiratie op te doen in een warme, stijlvolle en huiselijke omgeving, waarin ze hun droominterieur kunnen ontdekken."

Het winkelconcept legt de nadruk op persoonlijke service en (2D en 3D) interieuradvies. Het ervaren team van Kötter Living helpt klanten graag bij het creëren van een interieur dat aansluit bij hun persoonlijke smaak en levensstijl.

De nieuwe woonwinkel aan de Ainsworthstraat 31 is dagelijks geopend (behalve op maandag) van 09:00 tot 17:30 uur. De officiële opening vindt plaats op zaterdag 28 september van 10.00 – 17.00 uur met Kim Kötter, Jaap Reesema en vele acties en activiteiten. "Wij heten iedereen van harte welkom", besluit Bas en Joost Kötter.

Meer informatie:
Kötter Living | Showroom Oldenzaal
Ainsworthstraat 30
7575 BT
www.kotterliving.nl

Publicatiedatum: