Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebrs. Willard en Kerkhofs Parket verdelen Woodura op de Nederlandse markt

Gebrs. Willard (Naarden) en Kerkhofs Parket (Peer) gaan de verdeling van Bjelin/Woodura op de Nederlandse markt voor hun rekening nemen. Beide bedrijven zullen deze revolutionaire geharde houten vloeren van Bjelin in Nederland distribueren.

Gebrs. Willard is met name gespecialiseerd in het ondersteunen en ontzorgen van de professionele woninginrichters en Kerkhofs Parket is als traditionele parketfabrikant en toeleverancier een vaste waarde voor de Nederlandse parketsector.


Beide bedrijven zijn enthousiast om met het nieuwe vloerenproduct Woodura aan de slag te gaan en een dealernetwerk op te zetten. "De Woodura vloeren kan je best omschrijven als best of 3 world's", stelt Wim Brand (salesmanager Gebrs . Willard). "De warmte en uitstraling van meerlaags parket - het is tenslotte ook 100% echt hout – de waterbestendigheid en slijtvastheid van PVC vloeren (3x sterker dan echt hout) en tenslotte het plaatsingsgemak van een laminaatvloer met zijn sterke 5G Dry klikverbinding."

"Voeg daar dan nog zijn duurzaamheid aan toe (10x minder hout dan meerlaags) en dan resulteert deze mix van producteigenschappen al snel in de 'houten' vloer van de toekomst", stelt Willem Kerkhofs .

Woodura kun je bewonderen tijdens de InCoDa beurs op de stand van Kerkhofs Parket (standnummer G129), waar ook Gebrs. Willard hun klanten met dit nieuwe vloerenmerk zullen laten kennismaken.

Meer informatie:
Bjelin
www.bjelin.com

Gebrs. Willard
www.willard.nl

Kerkhofs Parket
www.parketkerkhofs.be

Publicatiedatum: