Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Machinekamer introduceert Terrazzo tafels

De Machinekamer, opgericht in 2006 met de focus op vintage design meubels, komt met een geheel nieuwe collectie terrazzo eettafels. Ronde tafels met Terrazzo tafelbladen en een kenmerkende metalen poot. Deze toevoeging geeft een nieuwe twist aan De Machinekamer- collectie. De tafels zijn exclusief te koop bij De Machinekamer en staan in de showrooms te Zaandam en Utrecht.



Wij geloven in de combinatie
De Machinekamer, gelooft van origine in de combinatie van vintage en nieuw design meubels. Maar ook in het combineren van materialen. "Pure eerlijke materialen; materialen met een natuurlijke kracht en uitstraling. In de Sav & Økse komt onze liefde voor hout tot zijn recht. In de nieuwe collectie tafels vieren we het unieke en tijdloze van Terrazzo en het pure van metaal", aldus De Machinekamer.

Modern Terrazzo
De Terrazzo tafelbladen worden gemaakt van marmerkorrels gemengd met gekleurd cement of klei. Het marmer is een natuursteen en de korrels zijn een restmateriaal uit een steengroeve. De Terrazzo bladen worden in Italië gemaakt, waar het materiaal al eeuwen gebruikt wordt.

De marmeren steenkorrels worden gemengd met natuurlijke pigmenten. Met moderne technieken is het mogelijk om unieke tafelbladen te maken in 8 verschillende kleurtinten. "Kleurrijk en vol karakter. En altijd uniek", zegt Olger Blase, mede-eigenaar van De Machinekamer. De tafelbladen worden gemaakt met een minimale hoeveelheid hars om zo klein ecologische voetafdruk te hebben. Zo wordt een restproduct een nieuw designitem.



Een twist
De metalen tafelpoten zorgen voor een stevige basis en de kleurstellingen sluiten aan op de tinten van de Terrazzo-bladen. De collectie bestaat uit 3 modellen tafelpoot, ieder in 3 kleuren en 8 kleurtinten Terrazzo tafelbladen. De combinatie stel jezelf samen, of kies uit de tafels die De Machinekamer heeft samengesteld.

De terrazzo-tafels zorgen voor de twist in hedendaagse interieurs. Met de tijdloze en verfijnde uitstaling combineren ze moeiteloos met houten en metalen meubels. Het gelaagde karakter en de kleurschakeringen van terrazzo gaan prachtig samen met andere materialen. De natuurlijke warmte van hout, met de luxe uitstraling van terrazzo geeft een sfeervolle elegantie aan elk interieur.

Meer informatie:
De Machinekamer
+31 (0) 757113930
[email protected]
www.demachinekamer.nl

Publicatiedatum: