Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Broers Bas en Joost Kötter zetten 40-jarig familiebedrijf Kötter Living voort

Kötter Living, de woonwinkel in Oldenzaal, maakt een verandering door. De broers Bas (42) en Joost (39) Kötter hebben besloten hun winkel te verhuizen naar een pand tegenover hun huidige locatie, vlak naast het magazijn. Deze verhuizing biedt hen de mogelijkheid om de winkel efficiënter te beheren en het magazijn dichterbij te hebben. "Het nieuwe pand heeft een goede uitstraling en veel licht door de grote ramen", vertelt Bas aan Tubantia.


Bas en Joost Kötter.

Het familiebedrijf, dat begon in 1985 met het opknappen van oude kasten door oom Robert Kötter, heeft een lange geschiedenis. Na verschillende uitbreidingen en de verkoop aan hun vader Jos en oom Frans, namen Bas en Joost in 2013 het stokje over. Ze hebben sindsdien de focus van de winkel uitgebreid van enkel meubels naar een totaalpakket, inclusief accessoires, die populairder zijn dan ooit door televisieprogramma's zoals Kopen zonder Kijken en VT Wonen: Weer verliefd op je huis.

De broers, die zowel samen werken als naast elkaar wonen, hebben hun rollen goed verdeeld, ondanks de uitdagingen van samenwerken als familie. Ze blijven innoveren door accessoires te laten maken in landen zoals India, Indonesië en China, en kijken naar verdere mogelijkheden voor de toekomst.

De nieuwe winkel van Kötter Living wordt op 28 september officieel geopend, met een speciale aanwezigheid van Kim Kötter en Jaap Reesema.

Meer informatie:
Kötter Living
www.kotterliving.nl

Publicatiedatum: