Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SieMatic aan de Poel officieel geopend

Jan Jaap van der Neut (SieMatic by Intermat) en de gebroeders Van der Horst kennen elkaar al jaren en bundelden hun krachten opnieuw in de nieuwste SieMatic vestiging: SieMatic aan de Poel. Gisteren vond de feestelijke opening plaats in het pand van de broers Stephan en Edwin van der Horst, Co van der Horst in Amstelveen. En gaan meteen aan de slag met het nieuwste concept Design for Living.


V.l.n.r. Edwin van der Horst, Jan Jaap van der Neut, Stephan en Helmer van der Horst.

In deze samenwerking vier namen in de wereld van interieurdesign hun krachten om het concept vorm te geven. Co van der Horst, Walter Knoll, Occhio en SieMatic vormen de kern van dit project, dat zich richt op de veeleisende consument die op zoek is naar een totaalbeleving in interieurontwerp.

"Totaalconcept voor de moderne levensstijl Design for Living gaat verder dan traditioneel interieurontwerp. Het concept erkent dat de moderne levensstijl vraagt om een vloeiende overgang tussen verschillende leefruimtes. De keuken, vaak het hart van het huis, vloeit naadloos over in woonruimtes, ondersteund door zorgvuldig geselecteerde meubels, verlichting en accessoires", aldus SieMatic.



Een nieuwe fase, een nieuw interieur
SieMatic staat bekend om zijn keukenontwerpen. De keukens zijn ontworpen om naadloos te integreren in de moderne leefruimte, waarbij de keuken fungeert als het centrale punt van het huis. Design for Living biedt een oplossing voor elke nieuwe levensfase: een nieuwe woning, een verbouwing of een verhuizing. Bij elke transformatie wordt elk onderdeel van het interieur een expressie van de persoonlijkheid en levenservaring van de bewoners. "Daarbij gaat Design for Living verder dan pure esthetiek. Het concept draait om het optimaliseren van leefruimtes om energie en welzijn te bevorderen. Door de flow van het dagelijks leven centraal te stellen, wordt een interieur gecreƫerd dat niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een verbeterde levenskwaliteit."



Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.com

Publicatiedatum: