Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Søstrene Grene ziet omzet met meer dan 20% stijgen: "Ons beste resultaat ooit"

Søstrene Grene behaald het beste resultaat in de geschiedenis van het bedrijf. De Deense winkelketen, die staat voor betaalbaar interieur, heeft een recordjaarresultaat vastgelegd. "Met een omzetstijging van meer dan 20% is dit ons beste resultaat ooit", meldt Søstrene Grene.


Mikkel Vaupell Grene.

CEO en mede-eigenaar, Mikkel Vaupell Grene, zegt dat het resultaat 'zeer bevredigend' is en een bewijs van "onze succesvolle strategie en teamwork. We kunnen nu het sterkste financiële resultaat in de geschiedenis van Søstrene Grene voorleggen en daar ben ik ongelooflijk blij mee. Het is zeker de groei van de omzet die van invloed is op dit geweldige resultaat, maar het is ook een bewijs van het feit dat onze strategie heeft gewerkt en dat de grote investeringen in de ontwikkeling en vernieuwing van ons bedrijf hun vruchten afwerpen.

We kunnen dit resultaat presenteren omdat onze medewerkers in de hele organisatie en onze winkels een uitstekende inspanning hebben geleverd en dat maakt me enorm dankbaar en trots", aldus Mikkel Grene.

Meer informatie:
Søstrene Grene
www.sostrenegrene.com

Publicatiedatum: