Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Traditionele productengroep niet langer heilig; Domotex wil forse uitbreiding totaalassortiment

In 2026 zal Domotex haar productassortiment flink uitbreiden met nieuwe productgroepen. Voorheen lag de volledige focus op de vloerenbranche. Vanaf de volgende Duitse editie zal ook verf, behang, akoestische elementen, tegels, buitenvloeren, privacy-afschermingen en zonweringselementen toegevoegd worden. Hierdoor wordt het een internationale vakbeurs voor interieurafwerking. Dat kondigt Deutsche Messe AG aan.

De 'Carpets & Rugs Edition', oorspronkelijk gepland voor januari 2025, wordt geïntegreerd in het tweejaarlijkse ritme. In januari 2026 zullen tapijten en vloerbedekkingen samen met interieurafwerkingsproducten gepresenteerd worden op de beurs in Hannover



"Vanaf 2026 zal Domotex iedere twee jaar een platform bieden voor trends en innovatieve oplossingen op het gebied van interieurafwerking, wat waardevolle synergiën belooft voor de handel, ambachtelijke beroepen en architectuur. Domotex evolueert zo van de vakbeurs voor tapijten en vloerbedekkingen naar de internationale vakbeurs voor vloerbedekkingen en interieurafwerking", aldus de organisatie van Domotex.

Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de

Publicatiedatum: