Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwste modellen Label Vandenberg en Rodam te zien op Destination Design

Claire Declemy, founder van Belliny Fabrics, is agent is van het Nederlandse design meubelmerk Label Vandenberg en van de houten tafels van Rodam. Zij laat bezoekers aankomend weekend alle nieuwe modellen en mogelijkheden zien tijdens het event Destination Design, dat van zondag 15 t/m 17 september in Eindhoven plaatsvindt.


Claire Declemy van Belliny Fabrics in haar showroom in Naarden-vesting.

Destination Design, een evenement dat bekend staat om zijn vooruitstrevende benadering van interieurontwerp, biedt het perfecte podium voor deze onthulling. Gepland voor volgende week, is deze beurs een must-visit voor iedereen die gepassioneerd is door design en innovatie in wooninrichting.

Claire Declemy nodigt iedereen uit om persoonlijk kennis te maken met de nieuwste items van Label Vandenberg & Rodam tijdens het evenement. "Het is een unieke kans om de nieuwste trends en ontwerpen te ervaren die we met veel zorg en aandacht hebben samengesteld", zegt Declemy.

Na de beurs zijn de nieuwe modellen te bezichtigen op afspraak in de showrooms van Label Vandenberg in Raamsdonksveer en in de showroom van Claire Declemy in Naarden-Vesting. Een selectie van Rodam tafels en kasten zal in beide locaties beschikbaar zijn, waardoor bezoekers een goed beeld krijgen van de veelzijdigheid en kwaliteit van de collecties.


Gigi Ripley fabric en Hidde Soft no scratch, beide van Label Vandenberg.

Label Vandenberg staat bekend om zijn unieke meubelontwerpen die comfort en stijl naadloos combineren, terwijl Rodam zich onderscheidt door zijn op maat gemaakte tafels en kasten die in elke ruimte een statement maken.

De showroom in Raamsdonksveer huisvest alle modellen van Label Vandenberg, waardoor liefhebbers van design de collectie in zijn volledigheid kunnen ervaren. Claire Declemy kijkt ernaar uit om bezoekers te ontmoeten en hen persoonlijk door de nieuwe collecties te leiden. "Het is altijd een plezier om de passie voor design te delen met anderen en ik kan niet wachten om onze nieuwste innovaties te presenteren," voegt ze eraan toe.

Bekijk hier de digitale brochure van Label Vandenberg en klik hier om die van Rodam in te zien.

Meer informatie:
Belliny BV
Office & Showroom
Adriaan Dortsmanplein 3
1411 RC Naarden-vesting
+31624999303
[email protected]
www.belliny.nl

Label Vandenberg
www.label.nl

Publicatiedatum: