Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Domotex schrapt editie van 2025!

De organisatie van Domotex brengt ingrijpend nieuws: de editie van het komende jaar is geschrapt. De Domotex Carpets & Rugs Edition, oorspronkelijk gepland voor januari 2025, wordt nu samengevoegd met de editie van Domotex 2026. "Deze beslissing is genomen om het succes van de beurs en haar deelnemers op lange termijn te waarborgen", meldt de organisatie van de Duitse vloerenbeurs.

De afgelopen editie viel het bezoekers en exposanten al op dat het "niet de grootste of meest drukke Domotex ooit was". Toch trok het vierdaagse vakevent zo'n 18.000 bezoekers uit 140 landen samen met meer dan 1000 exposanten uit meer dan 60 landen.



De volgende Duitse editie van Domotex in Hannover, die plaatsvindt van 19 tot 22 januari 2026, staat in het teken van het thema 'Creating Rooms – Transforming Spaces'. Bezoekers kunnen een uitgebreidere beurs verwachten die niet alleen gericht is op de traditionele vloerenmarkt, maar ook nieuwe producten voor wanden, plafonds en buitenruimtes introduceert.

In 2025 zal Domotex haar focus volledig richten op het Midden-Oosten. Van 22 tot 24 april zal de beurs in het Dubai World Trade Centre (DWTC) haar tweede editie houden van Domotex Middle East, die in het teken staat van de tapijt- en vloerenbranche.

Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de

Publicatiedatum: