Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

InCotap dealerdagen zijn in volle gang

Cotap houdt deze weken de InCotap Dealerdagen, na het succes van vorig jaar, waarbij meer dan 2000 bezoekers het gloednieuwe magazijn in Zwolle hebben bezocht.

De InCotap dealerdagen zijn dis in volle gang! Tijdens deze huisbeurs maken klanten als eerste kennis met de nieuwste en duurzame ontwikkelingen in de collecties. Zo introduceert Cotap een duurzame vloerencollectie en vertelt het team meer over de uitbreiding van Vloerretour. Op maandag 16 en dinsdag 17 september staan de allerlaatste dealerdagen gepland.



In het afgelopen jaar heeft Cotap aanzienlijke duurzame stappen gezet en nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd. Als gevolg hiervan is de InCotap beurs volledig vernieuwd met innovatieve concepten die vakgenoten niet willen missen. Algemeen directeur Klaas Bakker benadrukt het belang van een ieders aanwezigheid om samen de duurzame weg verder in te slaan.

Meer informatie:
Cotap
Oosterbrugstraat 27
8281 BT Genemuiden
+31 (0)38 385 1515
www.cotap.nl

Publicatiedatum: