Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgisch meubelmerk Unit 14 maakt debuut op Design Nation in Kortrijk

Het Belgische meubelmerk Unit 14, zal voor het eerst deelnemen aan de beurs Design Nation in Kortrijk. Design Nation is een beurs in Kortrijk, die een platform biedt voor zowel gevestigde als opkomende merken in de designwereld. Op 17 en 18 oktober presenteert Unit 14 een nieuwe collectie, met de nadruk op haar stoelen die Europa geproduceerd worden.

Dit debuut markeert een belangrijke stap voor het merk, dat klaar is om zijn aanwezigheid te versterken in zowel België als Nederland. Om hun groei te ondersteunen, werkt Unit 14 in België samen met D-Style Agencies.



In Frankrijk werkt het merk samen met Agence Nat Home, dat onder andere Petite Friture succesvol in de markt heeft gezet, bekend van de iconische Vertigo Lamp, ook wel de "hoedenlamp" genoemd. "We zijn trots dat gerenommeerde agenten, die met andere mooie merken werken, ook geloven in de visie en kwaliteit van Unit 14. Zij vertrouwen in ons merk is een bevestiging van onze toewijding aan vakmanschap en design", aldus Maïté, sales en marketingverantwoordelijke.

Zaakvoerder Sylvester voegt toe: "We zijn enorm trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en kunnen niet wachten om onze collectie te delen op Design Nation. Dit is een geweldige kans om nieuwe connecties te maken en onze aanwezigheid in België en Nederland te versterken."



Unit 14 is tijdens Design Nation te bezoeken op stand 55 in Kortrijk Xpo op 17 en 18 oktober.

Meer informatie:
Unit 14
Slachthuislaan 5b
2060 Antwerpen
03 434 49 22
[email protected]
www.unit14.be

Publicatiedatum: