Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Enia lanceert compleet nieuwe collectie designvloeren

"De Versailles-planken zijn een waar kunstwerk"

Het Zwitserse label Enia komt met een compleet nieuwe collectie designvloeren, genaamd JAZZ X. Het in de markt zetten van deze nieuwe lijn gebeurt in samenwerking met distributeur House of Floors uit Neede. Tijdens de komende editie van InCoDa in Gorinchem wordt de collectie van 22 tot en met 24 september aan het grote publiek tentoongesteld.

De JAZZ X-collectie breidt het assortiment designvloeren uit. De exclusieve serie combineert designvariatie, functionaliteit en de hoogste kwaliteit tot een harmonieus geheel. JAZZ X is verkrijgbaar in drie formaten die afzonderlijk of in combinaties kunnen worden gelegd.



Versailles-planken
Centraal in de collectie staan de elegante korte stroken in drie warme eikentinten, die natuurlijke schoonheid en tijdloze elegantie uitstralen. Klassiek of modern, deze veelzijdige planken kunnen worden geënsceneerd. "Een hoogtepunt van de collectie zijn de innovatieve Versailles-planken – een waar kunstwerk onder de vloerbedekkingen. Verkrijgbaar in dezelfde elegante eikenbruine tinten als de korte stroken, combineren ze traditionele patronen met een moderne twist en creëren ze buitengewone accenten. De planken zijn ideaal voor grote, prestigieuze kamers en creëren een luxueuze, karakteristieke look", laat Enia weten.




Natuurlijke elegantie
De collectie wordt gecompleteerd door drie natuursteendecors. Met hun authentieke textuur en veelzijdige toepassingsmogelijkheden passen ze naadloos in verschillende ruimteconcepten of als op zichzelf staand designelement – zowel in privé- als commerciële ruimtes.

De nieuwe designvloercollectie wordt gekenmerkt door het MATRIX-oppervlak, dat de glansgraad met 50% vermindert. Verkrijgbaar als designvloer en droplank basic click (met de geavanceerde 5G-i klikverbinding), biedt de collectie flexibiliteit bij de installatie. Beide varianten zijn waterbestendig en hebben in de VOC-test de hoogste beoordeling A+ gekregen voor de laagste emissiewaarden, waardoor de binnenlucht niet wordt belast.

De precieze Microfase en Synchronpore benadrukken de natuurlijke uitstraling en voelbaarheid van de decoren, die nauwelijks van het origineel te onderscheiden zijn. Met een antislipklasse R10 en een robuuste 0,55 mm dikke slijtlaag is JAZZ X ook uitstekend geschikt voor sterk belopen woon- en objectruimtes.




Installatiemogelijkheden
Met JAZZ X biedt een breed scala aan installatiemogelijkheden waarmee individuele ontwerpen gecreëerd kunnen worden of een persoonlijk tintje toegevoegd kan worden aan een bestaande ruimte. De korte stroken kunnen bijvoorbeeld worden gelegd als een klassieke scheepsvloer, in een visgraatpatroon of in combinatie met de Versailles-panelen – voor een mix van traditie en moderniteit.

De Versailles-panelen zijn ideaal als accentoppervlak en creëren een luxueus effect in grote ruimtes. De natuurstenen kunnen worden gebruikt voor grote oppervlakken of als een harmonieuze integratie in de houten vloerdelen. Of het nu puristisch modern, klassiek elegant of slim gemengd is – JAZZ X inspireert tot unieke vloercreaties die expressief en individueel zijn.




Tijdens InCoDa in Gorinchem, van 22 tot en met 24 september, zijn Enia en House of Floors aanwezig op stand I102.

Meer informatie:
House of Floors (distributeur)
Veldhoekweg 1-04
7161 RW Neede
[email protected]
www.houseoffloors.nl

Enia Vertriebs Gmbh
www.enia-flooring.com