Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verwachtingen Shanghai Furniture Show overtreffen team Asiades

De Shanghai Furniture Show, een van de meest prestigieuze evenementen in de meubelindustrie, is volop aan de gang en meubelfabrikant Asiades heeft naar eigen zeggen al drie fantastische dagen achter de rug. Met nog één dag te gaan, deelt Jan-Wout Hulstein, directeur van Asiades, zijn enthousiasme en ervaringen tot nu toe.



De beurs, die vier dagen duurt, heeft de verwachtingen van het Asiades-team overtroffen, zowel wat betreft het aantal bezoekers als de kwaliteit ervan. "We zijn aangenaam verrast over het bezoek", merkt Hulstein op, wijzend op het succes van het evenement tot dusver.



De inzet van het team om de showroom in slechts enkele dagen op te bouwen en in te richten, wordt benadrukt als een essentieel onderdeel van dit succes. Het vergt altijd weer een uitdaging, aldus Hulstein, maar het resultaat is een sfeervolle en uitnodigende stand die tot in de late uren bezoekers trekt.



Asiades gaat verder dan alleen het tentoonstellen van hun meubelcollecties; ze zorgen ervoor dat elke bezoeker een unieke ervaring beleeft. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om de avonden extra aangenaam te maken door gasten te verwennen met top eten en heerlijke wijnen, verzorgd door een chef en gastheer van de Lemontree uit Deventer, Hulstein's favoriete restaurant in Nederland. Dit, gecombineerd met lokaal gebrouwen bier, zorgt ervoor dat de stand van Asiades een must-visit is, zelfs tot 10 uur 's avonds.



De inspanningen om de druk bij de bezoekers te verlagen en hen de tijd te geven om orders af te ronden in een ontspannen sfeer, lijken hun vruchten af te werpen. Het team van Asiades kijkt nu - op de derde dag - al terug op een succesvolle beurs, met nog een dag (vandaag, vrijdag 13 september) te gaan.

Na Shanghai richt Asiades zijn blik op de toekomst, met Valencia als volgende halte aan het einde van de maand. Gezien het succes en de positieve ervaringen in Shanghai, lijkt het erop dat Asiades klaar is om ook daar te schitteren. De Shanghai Furniture Show bewijst volgens Hulstein wederom een uitstekend platform te zijn voor meubelfabrikanten om hun nieuwste ontwerpen te presenteren en nieuwe zakelijke kansen te verkennen. Voor Asiades is het evenement een bevestiging van hun harde werk en toewijding aan kwaliteit, innovatie, en klantenservice.

Meer informatie:
Asiades HK
19F / Printing House
6 Duddell Street Central
Hongkong
+85 298 37 86 00
[email protected]
www.asiades.com

Arocca
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
[email protected]
www.arocca.com

Rey7
www.rey7.com