Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Passe Partout zoekt de Spaanse zon op

Passe Partout neemt deel aan een vakbeurs in Valencia. Het Belgische interieurlabel is te vinden in Pavillon N3-P3, stand B6. Passe Partout staat synoniem voor sfeer en beleving. Volgens ingewijden is deze meubelmaker ondernemend, vernieuwend en trendy te noemen. 'Wat begon met het ontwerpen en creëren van zitbanken is uitgegroeid tot een buitengewone meubelcollectie. Naast zitbanken, wat nog steeds een groot deel van de activiteiten omvat, bestaat de collectie vandaag ook uit tafels, stoelen, fauteuils, sfeervolle accessoires en ook de steeds groeiende outdoor collectie maakt het plaatje compleet.'

Door het grote succes op de thuismarkt, en de steeds toenemende internationale aandacht hebben ze redenen genoeg om te gaan zweven, maar dat doen ze niet. Net dát maakt hen zo sympathiek. Exportklanten kunnen persoonlijk de inzet voelen van een team dat steeds met verrassende nieuwigheden weet uit te pakken.

Als gevolg van het succes op Maison&Objet in Parijs én om de Spaanse agent 'Grupo Grancasa' optimaal te ondersteunen, komt het Home Stories totaalconcept nog dit jaar naar Valencia. Van 30 september tot 3 oktober zorgen ze voor een warme ontvangst in stand B6 van Pavillon N3-P3. Ook partners Haans Lifestyle en Jasaco zorgen mee voor de gekende sfeer en gezelligheid. De stylisten maken er een parel van om te ontdekken.


Haans Lifestyle ontwerpt en selecteert zorgvuldig de juiste woonaccessoires en zorgt ervoor dat de meubelcollectie 100% tot zijn recht komt in elke ruimte. Met de nadruk op natuurlijke materialen en zachte trendkleuren maken de producten met 'Initials' label de Home Stories collectie compleet.

Jasaco zorgt op zijn beurt voor de onmisbare groene toets. Want groen zorgt voor een positieve flow en brengt harmonie en balans in ieder interieur. De professionele collectie kunstplanten van de Pure collectie brengt dynamiek op ieder moment.

Onder de Spaanse najaarszon zullen topmodellen uit de Home Stories meubelcollectie er fantastisch uitzien. Of je nu wil nazomeren in de Medusa, Saki of Mogador, of siësta wil houden in de Pastille Lounge, ze zullen er allemaal 'bellísimo' uitzien.


Meer informatie:
Haans Lifestyle
[email protected]
www.haanslifestyle.com

Passe Partout
[email protected]
www.passepartoutnv.be

Publicatiedatum: