Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Dossche van COREtec Floors International: "Het einde van de bouwcrisis komt in zicht"

In 2025 viert COREtec Floors International dat het tien jaar actief in Belgiƫ en de rest van Europa. Het bedrijf, dat bekend staat om zijn polymere pvc-vloeren, lanceert ter gelegenheid van het jubileum het COREtec 2.0-concept. Dit is volgens het bedrijf noodzakelijk, gezien de stijgende vraag naar renovaties door Europese regelgeving.

"Ik ben ervan overtuigd dat het einde van de crisis in de bouw in zicht komt", vertelt Jan Dossche, president van COREtec, in een interview met Interieurbouw & Schrijnwerk. "Europa verplicht ons onze woningen te renoveren en conform de opgelegde eisen te upgraden. Dat zal leiden tot een sterk verhoogde activiteit in de renovatiewereld. Zwevend geplaatste vloeren brengen hier een oplossing zonder kosten te moeten maken voor het uitbreken van bestaande vloerbedekking. Ik heb dan ook het volste vertrouwen in de komende periode."



Lees hier het complete artikel van Interieurbouw & Schrijnwerk.

Publicatiedatum: