Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Hollandsch Slapen 2024 goed bezocht'

Op 9 en 10 september 2024 was het sfeervolle Fort Voordorp in Groenekan de plek voor de gezamenlijke huisshow van 13 merken uit de slaapbranche. "Twee dagen lang bruiste het fort van de vele aanwezigen en gezellige sfeer", laat de organisatie weten.

Auping, AVEK, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, EK Living, Gebr. Jonk, Hilding Anders, Kuperus, M line, Mahoton, Steel&Stockings en Texeler ontvingen hun klanten en relaties in het fort met warme hand en mooie collecties. "De samenwerking van de mooie merken toonde zich door het gebruikmaken van elkaars producten zodat er overal mooi opgemaakte bedden te zien waren."



Producten op het gebied van bedden, matrassen, kussens en bedlinnen waren te bekijken en ter plekke uit te proberen. Daarnaast staat Hollandsch Slapen bekend om de gastvrije ontvangst en worden alle gasten in de watten gelegd met hapjes, drankjes en live muziek.

Dit jaar waren er ook enkele gespecialiseerde organisaties aanwezig, zoals Colijn IT, Stichting Matras Recycling Nederland, Montrieurs, LogicTrade en Dersimo. Zij bieden interessante informatie en oplossingen voor retailers in de slaap- en bedtextielbranche. "Ook zij hadden goede aanloop van de bezoekers."



Meer informatie:
Hollandsch Slapen
www.hollandschslapen.nl

Publicatiedatum: