Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BNS Crisp lanceert nieuwe website

Na 15 jaar blijft het interieurnetwerk BNS Crisp nog steeds in ontwikkeling. Het netwerk maakt momenteel een transitie door om nóg beter aan de behoeften van de aangesloten merken en interieurprofessionals te voldoen. Een onderdeel van die ontwikkeling en transitie is een nieuwe website, die op 29 augustus jl. door het netwerk werd gelanceerd.

"Onze nieuwe website is in alle opzichten verbeterd en voldoet qua functionaliteit helemaal aan de eisen van deze tijd. Hiermee dragen we bij aan de ontwikkeling, ondersteuning en informatievoorziening van onze aangesloten interieurprofessionals en merken", aldus voorzitter Lotte Nijkamp.



Inspiratie, relevante onderwerpen en contact maken
Met de verbeterde website biedt het interieurnetwerk betere en snellere toegang om aangesloten ontwerpers, stylisten en merkpartners te blijven inspireren met relevante onderwerpen.

Met een nieuwe structuur geeft BNS Crisp meer inzicht in de thema's duurzaamheid, levend groen, woonvormen, zintuigen, ondernemerschap en technologie. Daarnaast komen de aangesloten interieurprofessionals eenvoudig met elkaar in contact in de online community, waar heel veel vakinhoudelijke kennis en informatie over ondernemerschap te vinden is en kan worden gedeeld.

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl

Publicatiedatum: