Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Limburgse meubelgroothandel lanceert vernieuwde website

Olàv Home: drie dagen huisshow

Olàv Home, een gerenommeerde Limburgse meubelgroothandel, kondigt met trots de lancering van hun geheel vernieuwde website aan. Deze digitale vernieuwing is hier te vinden, waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de nieuwste collectie luxe meubelen, ontworpen en ontwikkeld door een deskundig team van ontwerpers.

Voor degenen die de unieke stukken van dichtbij willen ervaren, biedt Olàv Home de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een bezoek in het Experience Center in Beringe. In een interview licht directeur Olav Hendriks, met bijna 25 jaar ervaring aan het roer van Olàv Home, toe: "Onze passie voor duurzaamheid en exclusiviteit in design zit diep geworteld in alles wat we doen. Met de vernieuwde website en onze aanstaande huisshow willen we onze klanten nog dichter bij de essentie van Olàv Home brengen."

De huisshow, exclusief voor vakbezoekers, vindt plaats op 30 september, 1 en 2 oktober. Dit evenement biedt een unieke kans om de nieuwe collectie in detail te bekijken en te ontdekken hoe Olàv Home 'droominterieurs' tot leven brengt. In een tiental stijlkamers wordt de nieuwe collectie getoond, waarbij (potentiële) dealers en andere wederverkopers van harte worden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.



De totale collectie van Olàv Home omvat een breed scala aan lounge-, eetkamerbanken en -stoelen, fauteuils, barkrukken en hockers. Alle meubelen worden ontworpen en ontwikkeld in eigen beheer en van hoogwaardige materialen gemaakt.


De homepage van de totaal vernieuwde website van Olav Home.

Olàv Home is ook actief op sociale media, waar het laatste nieuws en inspiratie gedeeld wordt. Volg ze op Facebook, Instagram en LinkedIn om geen enkele update te missen.

Wil je de huisshow bezoeken? Via de site is heel makkelijk een afspraak in te plannen.

Meer informatie:
Olàv Home
+31 (0)77 307 16 32
[email protected]
www.olavhome.nl