Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slaapfabrikant lanceert neksteunkussen ErgoPillow: "We verwachten er veel van"

Intres XP, verdeler van o.a. Sleepy®, Technogel® en SmartSleeve® presenteert op de VAKdagen in De Woonindustrie twee innovaties. Jürgen Swinnen, salesmanager van het bedrijf, noemde als eerste een interactieve bedbodem, waarvoor veel belangstelling is, ook van nieuwe contacten. "Het is een gepatenteerde technologie van een innovatieve lattenbodem die dynamisch, actief en automatisch aanpasbaar is aan elk lichaam", vertelt hij. Deze bodem wordt gelanceerd in het Technogel® gamma onder de naam ID.

Daarnaast presenteren ze het vernieuwde ErgoPillow® kussen. Een gedeponeerd druppelvormig kussen, dat al sinds de jaren 90 op de markt is, heeft tijdens de eerste beursdagen al geleid tot samenwerkingen met 10 nieuwe dealers. Het kussen, met drie aparte kamers, is geschikt voor verschillende slaapposities en wordt verkocht voor €119,95. "We verwachten er veel van."


Jürgen Swinnen (links) met collega Marco Achtereekte in de showroom in De Woonindustrie.

In een zoektocht naar het perfecte slaapcomfort introduceert Sleepy met trots de ErgoPillow-lijn, een reeks innovatieve neksteunkussens ontworpen om aan ieders slaapvoorkeur te voldoen. "Of je nu een buikslaper bent, smallere schouders hebt, of de voorkeur geeft aan een zacht matras, ErgoPillow biedt een oplossing op maat", aldus Jürgen, waarna hij een folder tevoorschijn tovert om een en ander beter te duiden.

Slaapkwaliteit
De ErgoPillow is een innovatief kussen ontworpen om de slaapkwaliteit te verbeteren door een optimale ondersteuning te bieden aan de nek en het hoofd. Dit ergonomisch ontworpen kussen helpt bij het verminderen van nek- en schouderklachten, wat een veelvoorkomend probleem is bij traditionele kussens. De ErgoPillow past zich aan de slaaphouding aan, waardoor het zowel voor zij-, rug- als buikslapers geschikt is. Het unieke aan de ErgoPillow is de combinatie van materialen en de specifieke vormgeving. Het maakt gebruik van geheugenschuim of andere adaptieve materialen die zich vormen naar het lichaam, waardoor de druk gelijkmatig wordt verdeeld. Dit bevordert de bloedsomloop en minimaliseert het draaien en woelen tijdens de nacht. Naast de fysieke voordelen, is de ErgoPillow voorzien van ademende materialen die helpen bij het reguleren van de temperatuur, waardoor het kussen koel blijft gedurende de nacht. Dit draagt bij aan een comfortabelere slaapervaring. De ErgoPillow is een perfecte keuze voor mensen die waarde hechten aan gezondheid en comfort tijdens hun slaap. Met zijn ergonomische ontwerp en hoogwaardige materialen biedt het kussen een ongeëvenaarde ondersteuning en comfort, wat resulteert in een betere slaapkwaliteit en een verfrist gevoel bij het ontwaken.

Verschillende kussens

Zo is er de ErgoPillow Extra Soft, voor de ultieme zachtheid, speciaal ontworpen voor buikslapers of zij die op een zacht matras slapen. Dan biedt de ErgoPillow Extra Soft de meest soepele ondersteuning. De unieke combinatie van een zachte neksteun en een hoofdkussen gevuld met luchtige AirFill zorgt naar eiegen zeggen voor een ongeëvenaard comfort.

Naast de Extra Soft variant, biedt ErgoPillow een scala aan comfortniveaus:
- ErgoPillow Soft: Ideaal voor wie een zachte, maar ondersteunende slaapervaring wenst, met Comforel soft slaapbolletjes voor een soepele hoofdsteun.
- ErgoPillow Medium: Voor een perfecte balans tussen steun en comfort, gecombineerd met duurzame ECO2 Comforel-vezel.
- ErgoPillow Firm: Biedt een stevige ondersteuning met Comforel Allerban vezels, ideaal voor wie brede schouders heeft of op een steviger matras slaapt.
- ErgoPillow Xtra Firm: Voor degenen die de voorkeur geven aan een harder kussen, met stevige AirStickx vulling voor optimale steun.

Afneembare hoes
Het druppelvormige, ergonomisch ontworpen ErgoPillow neksteun-hoofdkussen heeft drie aanpasbare kamers en een centraal geplaatste neksteun voor correcte halsondersteuning, ongeacht je slaaphouding. De afneembare en wasbare hoes met BI-OME® antibacteriële coating zorgt voor een fris en hygiënisch slaapoppervlak, terwijl de Vita Talalay® latex neksteun zich soepel aanpast aan je hals voor de beste ondersteuning en ventilatie.

Of je nu een zij- of rugslaper bent, groot of klein, en ongeacht de hardheid van je matras, ErgoPillow helpt je het ideale kussen te vinden voor een verkwikkende slaapervaring. Met 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van kwaliteitsvol slaapcomfort, streeft Sleepy® ernaar bij te dragen aan een actieve, positieve en creatieve levensenergie door jouw slaapcomfort te verhogen.

Bekijk hier de informatiefolder over ErgoPillow of stuur een mail naar [email protected]. In De Woonindustrie is het bedrijf te vinden in showroom C110.

Meer informatie:
Sleepy
www.sleepy.be

Technogel
www.technogelsleeping.nl
www.intres.be