Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Met de Dhaba-collectie hebben we een commerciële kraker in huis'

Vier nieuwe collecties Janssens Oriënt

Tijdens de najaarsvakdagen deelde Patrick Janssens van Janssens Oriënt Tilburg, een vloerkledenspecialist uit Tilburg, zijn ervaringen met de huidige markt. Ondanks dat de Nederlandse markt tegenvalt, blijft het bedrijf positief door zich ook te richten op het buitenland, waar de zaken nog steeds goed gaan. In De Woonindustrie toont het bedrijf vier nieuwe collecties.



De eerste nieuwe collectie is de machinaal geweven Mirana-collectie, met 3 miljoen punten per vierkante meter, gemaakt van 40% acryl en 60% bamboe. Deze is beschikbaar in vier kleuren en zes afmetingen.

Daarnaast introduceert Janssens Oriënt de Robotuft-collectie, gemaakt door een robot, wat zorgt voor een strakke afwerking en een mooi reliëf. Deze is verkrijgbaar in 15 designs, met verschillende kleuropties en tijdens de VAKdagen, die komende maandag 16 en dinsdag 17 september worden vervolgd, als voororder te bestellen.

Ook nieuw is de handgeknoopte Wol en Jute-collectie, waarbij de basis van wol is en het design van zacht bewerkte jute. Deze collectie bevat vier designs en drie afmetingen.

Tot slot presenteert Janssens Oriënt de Dhaba-collectie, een handgeweven kleed van ruwe, ongeverfde en ongesponnen wol, die opvalt door zijn dikte en unieke uitstraling. Uit voorraad leverbaar is dit 'schapenvacht' verkrijgbaar in vier designs en drie afmetingen, met een winkeladviesprijs van €499 voor de maat 2,30 bij 1,60 meter. Patrick's verwachting is dat deze collectie door zijn unieke uitstraling een commerciële kraker zal zijn!

Meer informatie:
Janssens Oriënt
Zevenheuvelenweg 2
5048 AN Tilburg
013 468 59 41
www.janssens-orient.nl

Carpet Rebel
www.carpetrebel.com

Perez Vloerkleden
www.perezvloerkleden.nl