Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tafelfabrikant richt zich vooral op Meubelbeurs Brussel

Sumisura, specialist in designtafels, kijkt positief terug op het eerste deel van de najaarsvakdagen in De Woonindustrie. De fabrikant, bekend om zijn op maat gemaakte tafels, trok de nodige aandacht van bezoekers. Tussen de bedrijven door vertelde Jochem de Korte te spreken te zijn over het verloop. De zondag, een dag speciaal ingericht als consumenteninspiratiedag, werd door hem als positief ervaren. "Het was een goede dag voor ons", vertelde hij. Ook de maandag trok veel bezoekers, en de verwachting is dat de drukte zich zal voortzetten. Jochem merkte op het schrappen van de woensdag een welkome verandering is, omdat deze dag nooit echt in trek is geweest bij bezoekers. Ook hij ervaart de algemene trend van rustigere tijden in de winkels, wat zich vertaalt naar de inkoopgedragingen van winkeliers. "Het is branchebreed merkbaar dat het overal wat rustiger is, dus ook op De Woonindustrie. Dus gedeelde smart is halve smart", merkte hij op, waarmee hij wijst op een algemene terughoudendheid in de interieurmarkt.


Eigenaar Petra Tel (tweede van links) druk in gesprek met bezoekers in de stand op De Woonindustrie met zoon Jochem op de voorgrond, poserend bij de tafel Romeo.

Een van de hoogtepunten die Sumisura tijdens de vakdagen presenteerde, was de introductie van een nieuwe kleur voor hun tafelbladen Romeo. De marmerlook in een lichte tint is een aanvulling op het assortiment. Met het oog op de komende meubelbeurs in Brussel, belooft Sumisura veel meer nieuwigheden, waaronder tafelonderstellen met unieke vormen die zeker de aandacht zullen trekken.
'Ronde' tafelbladvormen blijken momenteel erg in trek, met de 'bootvorm' als een van de best verkochte modellen. "Ook ovaal blijft populair", aldus Jochem, wijzend op de voortdurende vraag naar deze klassieke vorm.

Lichtere kleuren
Hoewel er een verschuiving naar lichtere kleuren lijkt te zijn, gaat deze trend volgens Jochem nog steeds langzaam. "Winkeliers zijn terughoudend omdat de consument nog niet helemaal overtuigd is", legde hij uit. Sumisura blijft innoveren en reageren op de trends binnen de interieurbranche, met de hoop op een frisse start van het komende herfst- en winterseizoen. Hun aanwezigheid op de najaarsvakdagen in De Woonindustrie en de plannen voor de Meubelbeurs Brussel zijn in elk geval indicaties om voorop te willen lopen in de markt.

Komende maandag en dinsdag beleeft De Woonindustrie het tweede deel van de najaarsvakdagen.

Meer informatie:
Sumisura
Satellietbaan 6
2181 MH Hillegom
(0252) 41 89 50 / 06 212 582 52
[email protected]
www.sumisura.nl