Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zara (Home) ziet omzet toenemen

In de eerste helft van 2024 zette Inditex, het moederbedrijf achter onder anderen Zara Home, zijn robuuste operationele prestaties voort. De omzet steeg met 7,2 procent tot 18,1 miljard euro. Verder boekte het bedrijf een recordwinst van 2,8 miljard euro, ruim 10 procent meer dan een jaar eerder.

Zara, bestaande uit Zara en Zara Home, zag de omzet over het eerste halfjaar van 2024 oplopen tot € 13,033 miljard. Vorig jaar werd er € 12,362 miljard behaald over dezelfde periode.



Óscar García Maceiras, CEO: "Het ontwerp en de kwaliteit van ons modeaanbod en de ervaring die we onze klanten bieden zijn, samen met de efficiëntie en toenemende duurzaamheid van onze operaties, de sleutels tot de soliditeit van deze resultaten. Ons volledig geïntegreerde model blijft kansen creëren voor winstgevende groei in alle concepten, regio's en kanalen.

Bekijk hier alle resultaten.

Meer informatie:
Zara Home
www.zarahome.com

Publicatiedatum: