Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Drie duurzame labels in één showroom op De Woonindustrie

Trendy meubels, geweven vinyltegels en ecologische vloerkleden

Tijdens de VAKdagen is Jhon Campo, met meer dan 30 jaar ervaring in de interieurbranche, een van de nieuwkomers op De Woonindustrie. Als agent vertegenwoordigt hij met andere partners op de eerste etage in showroom B043 de merken Oneflor, Louis de Poortere en Zianetti. "Mooi dat we het hier met z'n drieën staan, waardoor we de kosten kunnen delen en voor een huurperiode van achttien maanden een en ander kunnen uitproberen", geeft Campo aan.

John van de Pol en Jhon Campo die samen het label Zianetti vertegenwoordigen.
In de stand worden de duurzame en trendy meubels van Zianetti gepresenteerd, naast de ecologische collectie Ecorugs van Louis de Poortere, gemaakt van gerecycled polyester als onderdeel van hun Take Care Program. Ook wordt LOOM+ Lock van Oneflor getoond, een product met dimensionale stabiliteit, gecertificeerde lage VOC's en volledig recyclebaar.
Met Zianetti staat hij binnenkort ook op Orgatec, waar hij dezelfde kast met afneembare fronten (zie bovenstaande foto) zal presenteren op het duurzaamheidsplein. Hier is hij erg enthousiast over.

Hoewel het tijdens de VAKdagen wat rustiger was, ziet Campo het op de lange termijn positief in: "Het draait uiteindelijk om het hele jaar en we zien wel wat dat zal brengen. Je ziet overigens in Nederland dat steeds meer winkeliers hun overvolle showrooms sluiten of dat klanten alleen op afspraak welkom zijn. Dat lijkt me geen goede ontwikkeling. Als winkelier kun je je beter richten op een segment waardoor je als ondernemer goed kunt laten zien waar je precies voor staat", besluit Jhon Campo.

Meer informatie:
Campo Interieur & Advies
Spoorstraat 18
6953 BX Dieren
06 57 61 68 49