Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Doorscaping de trend voor deze herfst'

Met de herfst die op 22 september begint, is 'doorscaping' in opkomst op Instagram met al meer dan 1000 berichten. Steeds meer mensen worden creatief door hun voordeur en portiek te versieren met gezellige seizoensgebonden thema's.

Cassandra Leisz, Creative Director bij het innovatieve interieurmerk Ruggable, deelt haar advies over hoe je een herfstige 'doorscape' kunt maken met een beperkt budget. Ze geeft slimme tips, waaronder het gebruik van alledaagse huishoudelijke voorwerpen.



Recycle blikjes en potten voor seizoensgebonden plantenbakken
"Bewaar en hergebruik oude blikjes en potten voor minder dan 30 cent om kleine planten in te zetten of om als houders te gebruiken voor kunst- of gedroogde bloemen. Dit voegt een rustieke touch toe aan je decoratie. Zorg ervoor dat ze goed schoon zijn en verwijder eventuele etiketten. Versier ze met stof, verf of papier naar keuze."

Maak een herfstkrans van een kleerhanger
"Een krans is het middelpunt van je 'doorscape', maar deze kunnen in de winkel vaak duur zijn. Maak er zelf een door een metalen kleerhanger te gebruiken die je waarschijnlijk al in je kast hebt, of koop er een (vaak rond de 40 cent per stuk). Buig de hanger in een cirkel en versier deze met bijvoorbeeld takken, dennenappels en gedroogde bladeren. Gebruik een lijmpistool of wikkeldraad om alles vast te zetten en voeg decoraties toe zoals mini-pompoenen, gedroogde sinaasappelschijfjes of kaneelstokjes."

Maak lantaarns van papieren zakken
"Als je papieren zakken in huis hebt, of deze goedkoop hebt gekocht (meestal voor minder dan 25 cent per stuk), dan kun je ze gebruiken voor een leuke DIY. Snijd herfstige vormen zoals bladeren of pompoenen uit de zakken en plaats er een batterijtheelichtje in. Dit zorgt voor een warme gloed die sfeerverlichting biedt nu de avonden donkerder worden."

Vervang je zomerdeurmat door een herfstige variant
"Je deurmat is essentieel om een uitnodigende entree te creëren, omdat dit het eerste is wat je gasten zullen zien. Veel mensen laten dit deel van de decoratie vaak onopgemerkt. Begin met een herfstige deurmat en verwijder eventuele zomerdecoraties. Versier het gebied rond de mat met herfstitems zoals hooibalen of houten kisten om hoogte en diepte toe te voegen. Zet op de kisten pompoenen of planten om een gelaagd en knus effect te creëren."

Meer informatie:
Ruggable
[email protected]
www.ruggable.co.uk

Publicatiedatum: