Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Random introduceert Scirocco H-radiator ontworpen door Libero Rutilo

Random is de eerste Scirocco H-radiator ontworpen door Libero Rutilo, een in Canada geboren en in Milaan gevestigde ontwerper. In 2019 won hij de tweede editie van de Design Warm Contest, en zijn radiatorconcept is gebaseerd op het idee van 'willekeurige ordening van een bundel buizen.'

De radiator, de eerste van drie producten die Rutilo voor Scirocco H heeft ontworpen, is vervaardigd uit staal met ronde buisvormige elementen. Hoewel de buizen schijnbaar willekeurig zijn geplaatst, ligt er een doordacht esthetisch en functioneel ontwerp aan ten grondslag.

De radiator is verkrijgbaar in hydraulische, elektrische en gemengde uitvoeringen, met afmetingen van 700x1600 mm. Random maakt deel uit van de Design Collection en is beschikbaar in 79 kleuren uit het Scirocco H-assortiment, waaronder nieuwe matte tinten zoals cloud gray, cookie, India blue, frog blue, glaucous green en pink.



"We zijn erg trots op de nieuwe producten die Libero voor ons heeft ontwikkeld", zeggen Sabrina Mora en ingenieur Filippo Arbellia, partners en directeuren van Scirocco H. "Toen hij in 2019 de wedstrijd won met zijn innovatieve ontwerp, zagen we al het creatieve potentieel. Met Random, en de toekomstige producten die we binnenkort zullen presenteren, geven we dat potentieel eindelijk vorm. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking nog veel meer mooie resultaten zal opleveren."

"Ik was zeer vereerd met het winnen van de Design Warm Contest en nog blijer dat ik de kans kreeg om samen met Scirocco H deze nieuwe productlijn te ontwikkelen", aldus ontwerper Libero Rutilo. "De collectie die ik heb ontworpen in samenwerking met Scirocco H gebruikt de radiator als grafisch icoon aan de muur. Elk element vormt onderdeel van een symbolisch systeem dat visueel de ruimte definieert, waarbij de buis verandert in een onderscheidend lijnenspel."



Meer informatie:
SCIROCCO H SRL
Via Geola 6 - 28013 Gattico-Veruno (NO)
0322/955935
www.sciroccoh.it

Publicatiedatum: