Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ØDE Design deelt showroom met Borek op ETC

ØDE Design heeft afscheid genomen van haar showroom in De Steenfabriek in Udenhout, want deze wordt binnenkort gerenoveerd en verduurzaamd. Dat betekent dat het meubellabel op zoek was naar een nieuwe, tijdelijke showroom. "Met wat hulp van een partner die zich dichter bij bevond dan gedacht, hebben we die gevonden", laat Emily van de Plas van ØDE Design weten.



Tijdelijk partnership met Borek
Borek, het merk voor buitenmeubilair en parasols, dat zijn oorsprong kent in Oisterwijk, gaat voor de duur van één jaar de samenwerking aan met ØDE Design bij het ETC Design Center Europe te Culemborg. "Wij vinden het als Udenhouts designlabel fantastisch om aanwezig te mogen zijn op een locatie als het ETC, waar we op de stand van Borek een groot gedeelte van onze collectie kunnen tonen. Momenteel is ons team dan ook druk bezig om de presentatie in orde te maken."

Vanaf 15 september is medeoprichter Emily van de Plas wekelijks op maandagen aanwezig en kunnen architecten ook zonder afspraak langskomen bij standnummer 204a.

Meer informatie:
ØDE Design
+ 31 (0) 64 64 02 830
[email protected]
www.odedesign.nl

Publicatiedatum: