Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flexa onthult Kleur van het Jaar

Flexa heeft de Kleur van het Jaar 2025 bekendgemaakt. De kleur weerspiegelt volgens de verfproducent 'het huidige verlangen naar vernieuwing en optimisme in een tijd waarin men verlangt naar frisse perspectieven en vooruitgang.'

True Joy - zo heet de nieuwe kleur - is een levendige, energieke geel die volgens het label een nieuwe wind doet waaien in de interieurwereld.

De keuze voor True Joy is het resultaat van uitgebreide trendanalyses en gesprekken met internationale ontwerpers en kleurenspecialisten. Dit proces leidde tot het thema 'Ga ervoor', waarbij de kleur centraal staat als symbool voor creatieve energie en positieve verandering in huiselijke ruimtes.



Als hoofdkleur of accent
True Joy is een veelzijdige tint die zich leent voor uiteenlopende toepassingen in interieurontwerp. Het gebruik van deze kleur kan variëren van een opvallende accentmuur tot subtiele kleuraccenten, afhankelijk van de gewenste sfeer. In combinatie met natuurlijke materialen zoals hout, of met neutrale tinten, zoals Elegant Mist en Baked Biscuit, ontstaat een harmonieus en toch dynamisch interieur dat zowel rustgevend als stimulerend aanvoelt.

Voor interieurprofessionals biedt deze kleur kansen om ruimtes te transformeren, ongeacht de schaal van het project. Van een verfijnde touch in een commerciële ruimte tot een speels accent in residentiële ontwerpen, True Joy brengt een gevoel van vreugde en positiviteit in elke omgeving.



Kleine ingrepen, groot effect
Zelfs in kleinere hoeveelheden kan True Joy een ruimte opvrolijken en een unieke uitstraling geven. Het toevoegen van kaders of boogvormige accenten in deze kleur kan bijvoorbeeld een interessante visuele focus creëren zonder te overheersen. Flexa adviseert ook om te experimenteren met de kleur in combinatie met andere tinten uit hun assortiment, zoals Wild Wonder en Lively Linen, voor een meer genuanceerde en gelaagde uitstraling.



Meer informatie:
Flexa
www.flexa.nl

Publicatiedatum: