Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Comeback iconische pepermolen Peugeot Saveurs

De originele Peugeot Saveurs pepermolen schittert al sinds 1874 in keukens en restaurants wereldwijd. Ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum keert het iconische Z-model dit najaar terug. Deze limited edition combineert authentieke details en traditioneel houtvakmanschap met modern staalwerk, wat resulteert in een tijdloze, robuuste peper- en zoutmolen. Elk jaar produceert het merk meer dan 2 miljoen molens, die wereldwijd overal terug te vinden zijn. Van keukens en barretjes tot op de tafels van bistro's en sterrenrestaurants. Tegelijk met de heruitgave van de originele pepermolen worden verschillende nieuwe innovatieve keukenproducten op de markt gebracht.



Al 150 jaar een gewild keukenaccessoire
Het Franse merk Peugeot bracht met de komst van het Z-model de allereerste tafelpepermolen op de markt. Dankzij de uitstekende kwaliteit en het herkenbare design met tijdloze rondingen, is het tot op de dag van vandaag een gewild keukenaccessoire. Oorspronkelijk had het eerste model een behuizing van wit porselein, gevolgd door metaal en vervolgens het voor ons bekende hout. Voor de letter Z is destijds bewust gekozen. Om tegen de stroom in te gaan en op te vallen besloten de innovatieve makers om voor de naam van hun allereerste model juist aan het einde van het alfabet te starten. Wat in al die jaren onveranderd is gebleven, is de uitstekende kwaliteit van de molen en respect voor het authentieke vakmanschap en de omgeving. Al het hout dat gebruikt wordt is afkomstig uit Franse bossen die duurzaam worden beheerd en PEFC-gecertificeerd zijn.



Meer informatie:
Peugeot Saveurs
be.peugeot-saveurs.com

Publicatiedatum: