Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Match Trading by Rob Viool slaat nieuwe weg in

Match Trading, bekend om zijn exclusieve distributie van hoogwaardige meubel-, gordijn- en decoratiestoffen, slaat een nieuwe weg in. Oprichter Rob Viool, die al meer dan 50 jaar actief is in de interieurbranche, heeft besloten het stokje over te dragen aan Robert Warnaar. Deze overgang markeert niet alleen een nieuwe fase voor het bedrijf maar ook de voortzetting van een legendarische erfenis in de woonbranche.


Robert Warnaar en Rob Viool proosten op de toekomst van Match Trading.

Rob Viool heeft in de loop der jaren een klantenkring opgebouwd die zijn loyaliteit en die van zijn onderneming zeer waardeert. "Het meest trots zijn wij op de service die wij in al die jaren op een zeer hoog peil hebben kunnen handhaven," vertelde Rob in een eerder interview met Wonen360.

Robert Warnaar, die nu de leiding over Match Trading neemt, is geen onbekende in de branche. Met jarenlange ervaring en succesvolle samenwerkingen met merken als Clarke & Clarke, Diamonds en Wind, brengt hij een schat aan kennis en expertise mee. De showroom van Match Trading is in lijn met deze nieuwe leiding compleet gerestyled, klaar om klanten te verwelkomen in een frisse en inspirerende omgeving.

Rob Viool zal in deze transitieperiode aanblijven om zijn waardevolle ervaring en inzichten te delen, waarmee de continuïteit en de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd blijven. "Wij hopen u binnenkort in onze geheel vernieuwde showroom in het ETC te mogen ontvangen," nodigen Rob en Robert hun (potentiële) klanten gezamenlijk uit.

In een recent interview reflecteerde Rob Viool op zijn vijf decennia in de interieurbranche, een periode waarin hij getuige was van talrijke veranderingen, maar ook van constante factoren: de persoonlijke keuze en stijl van de consument. "Interieur is geen mode, maar een zeer persoonlijke keus hoe je wilt wonen," stelt Rob. Deze filosofie heeft de basis gevormd van zijn aanpak en succes.

Meer informatie:
Match Trading
Berkenlaantje 4
1272 BT Huizen
Tel. 06 5209 2307
[email protected]
www.matchtrading.nl