Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe Carbon Mosaic collectie van The Mosaic Factory:

'Samensmelting creëert een visueel feest dat ruimtes omtovert tot een oase van stijl en luxe'

The Mosaic Factory (TMF) introduceert de Carbon Mosaic collectie. Na een creatief proces is er een resultaat ontstaan. De samensmelting van matte en glanzende grijze en zwarte tinten, verrijkt met een vleugje zilver, creëert een visueel feest dat de ruimtes omtovert tot een oase van stijl en luxe.



Het kleurenpalet van de nieuwe Carbon mozaïektegels is zwart in al zijn hoedanigheden: glanzend, mat en met een metallic touch. De tegels worden op vier verschillende manieren met elkaar gecombineerd. Door de tegelmatjes repeterend te plaatsen of juist te laten verspringen ontstaat er een speels patroon met verschillende lichtinvallen.

De donkere kleur zorgt voor een krachtige en mysterieuze look die geschikt is voor de bekleding van een keukeneiland, een nis in de keuken of badkamer, een ontvangstbalie of een hotel- of restaurantbar. De mogelijkheden met het zwarte mozaïek zijn oneindig. De rechthoekige vorm van de tegel, die doet denken aan een 'kitkat' versterkt het robuuste karakter.

Meer informatie:
The Mosaic Factory (TMF)
+ 31 (0) 88 5 064 064
[email protected]
www.themosaicfactory.com

Publicatiedatum: