Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Sauna in huis wordt steeds populairder'

De sauna, dat ooit vooral een ruimte om te reinigen was, is tegenwoordig een rustplek voor lichaam en geest. Steeds meer mensen erkennen de vele gezondheidsvoordelen van de sauna. KLAFS, gespecialiseerd op het gebied van sauna's, wellness en spa's, ziet dat het aantal privéhuishoudens met een sauna gestaag groeit.



"Deze trend is vooral de laatste jaren toegenomen en laat zien dat steeds meer mensen de voordelen van een eigen sauna waarderen en hun woonruimte uitbreiden met een wellnessruimte. Op deze manier worden herstel, preventieve gezondheidszorg en ontspannende time-outs op elk moment in het dagelijks leven mogelijk gemaakt.

Het verlangen naar persoonlijk welzijn thuis staat voorop en mensen besteden veel tijd aan een goed doordachte inrichting, die voldoet aan hun behoeften en voorkeuren: het moet comfortabel zijn en ruimte bieden voor de gewenste holistische ontspanning. Sauna's worden niet langer weggestopt in de kelder, maar ontwikkelen zich tot echte designobjecten, die harmonieus worden geïntegreerd in de leefruimte en het dagelijks leven."

Meer informatie:
KLAFS
www.klafs.nl

Publicatiedatum: