Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonexpress richt appartementen in voor tv-programma Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde en Woonexpress zijn een vernieuwde samenwerking aangegaan voor het nieuwe televisieseizoen, dat van start is gegaan op maandag 2 september 2024. Dit seizoen zijn de twee appartementen waarin de deelnemers verblijven, volledig opnieuw ingericht door Woonexpress. "Deze make-over zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling van de show, maar biedt kijkers ook een unieke kans om de prachtige meubels en accessoires uit het programma zelf aan te schaffen", aldus Woonexpress.

Lang Leve de Liefde is het populaire tv-programma waarin singles elkaar direct leren kennen door samen te wonen tijdens hun eerste date. Dit bijzondere concept geeft de deelnemers de kans om snel een connectie te maken en elkaar in een realistische setting beter te leren kennen. Ze krijgen minimaal 24 uur en maximaal 4 dagen om te ontdekken of de vonk overslaat.



Stylist Mirjam: "Wat een feest om de Lang Leve de Liefde appartementen opnieuw in te mogen richten! Deze keer hebben we ervoor gekozen om een vleugje luxe toe te voegen aan onze ontwerpen. Het ene appartement is een harmonieuze mix van groen met gouden accenten. Het andere appartement ademt een een retro seventies vibe. We zijn heel tevreden met het prachtige eindresultaat en de samenwerking."

Woonexpress heeft de appartementen voor dit seizoen voorzien van een compleet nieuw interieur. De nieuwe inrichting combineert stijl en comfort, met zorgvuldig gekozen details die bijdragen aan een warme en uitnodigende sfeer. Het is niet alleen een warm welkom voor de deelnemers, het nodigt de kijkers ook uit om zich te laten inspireren door de nieuwste interieurtrends. En alle producten die in de show te zien zijn, zijn voor iedereen beschikbaar.



Kijkers kunnen de show elke werkdag om 18:55 uur op SBS6 volgen en gedurende het hele seizoen online shoppen of één van de 9 fysieke Woonexpress-winkels bezoeken.

Meer informatie:
Woonexpress
www.woonexpress.nl

Publicatiedatum: