Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukenbranche maakt zich op voor area30

De dertiende editie van area30, die plaatsvindt van 21 tot 26 september 2024, staat voor de deur. Met een aantal exposanten en merken op één locatie, een hoge concentratie van nieuwe producten en het grootste bezoekersaantal, moet area30 een belangrijkste evenement worden voor de keukenindustrie. Dit evenement trekt duizenden professionals van over de hele wereld en bepaalt wat er in het komende seizoen op de markt zal komen.



Het area30-tentoonstellingscentrum, inclusief de 'innovatiezone', het 'podium', de 'buitenruimte' en het 'cube30'-paviljoen, evenals talrijke parkeermogelijkheden met shuttle-transfers, ligt gunstig bij afrit 30 van de A30-snelweg. Dankzij de kenmerken van het evenement, effectieve communicatieactiviteiten en slimme bezoekerscampagnes door organisator Trendfairs en de exposanten, worden er in 2024 opnieuw meer dan 13.000 professionals verwacht, afkomstig uit onder meer Canada en Nieuw-Zeeland.

"Wij profiteren van de centrale locatie van area30 en bereiken hiermee het gewenste vakpubliek. Het concept is zowel innovatief als van hoge kwaliteit. Voor ons zijn area30, cube30 en Kitchen Autumn een garantie voor nieuwe klanten, een ontmoetingspunt met onze bestaande klanten en essentieel voor het netwerken binnen de branche", zegt Uwe Steinhorst, Sales Manager Keukens Oostenrijk, Duitsland en Benelux bij Walden.



Deze grote opkomst trekt jaar na jaar spelers in de keukenindustrie naar de beurs. Fabrikanten van keukenmeubelen, evenals leveranciers van spoelbakken, kranen, afzuigsystemen, accessoires, elektrische apparaten en IT- en softwareoplossingen, ontvangen hun gasten in een aangename, ontspannen sfeer. Onder de deelnemers bevinden zich grote namen zoals AKP, Berbel, Der Kreis, Dinger Stone, Falmec, Hansgrohe, Küchentreff, Midea, Naber, Novy, Oranier, Quooker, Samsung, Schock, Strasser Steine en Systemceram. Uiteraard vertegenwoordigt dit slechts een fractie van de exposanten. Ook Cyncly en SHD zijn slechts een greep uit de vele dienstverleners, vooral uit de IT-sector.

Albrecht Arenz, Managing Partner van het in Zülpich gevestigde softwarebedrijf Dein-Konfigurator, zegt: "area30 biedt ons de ideale omgeving om onze unieke softwareoplossingen te presenteren. Tijdens de zes dagen van de vakbeurs bereiken we onze belangrijkste zakelijke contacten en breiden we ons netwerk uit. We waarderen de professionele omgeving omdat het ons in staat stelt ons volledig op ons werk te concentreren. Naast het zakendoen is er volop gelegenheid om bij te praten met collega's."

Meer informatie:
area30
www.area-30.de

Publicatiedatum: