Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wieke en Tessa bundelen krachten: twee kickstarters voor interieurprofessionals

Wieke Walmink, van Wieke Ontwerpt en Ontwerp je bedrijf, en Tessa Pellemans, van Tessaas interieuradvies en Interieurtekenen op de iPad, hebben allebei een passie om interieurontwerpers en -stylisten te helpen met het professionaliseren van hun bedrijf. Om dit nog beter te kunnen doen, hebben ze de handen ineengeslagen.

Ze hebben twee kickstarters ontwikkeld met als doel om professionals in de interieurbranche te inspireren meer uit hun bedrijf te halen en stapsgewijs te helpen met groeien. De eerste Kickstarter gaat over "Projectbegeleiding" en de tweede over "Slimmer samenwerken met woonmerken".



Over de Kickstarters
De eerste Kickstarter, getiteld "Projectbegeleiding", helpt ondernemers om meer winst te behalen met minder klanten door het aanbieden van projectbegeleiding. Zij leren hoe zij bouw- en/of verbouwprojecten kunnen begeleiden en ontvangen onder andere tips over timemanagement en het inschakelen van vaklui.

De tweede Kickstarter, "Slimmer samenwerken met woonmerken", leert interieurprofessionals hoe zij binnen 1 uur 20 winstgevende samenwerkingen met top woonmerken aan kunnen gaan. In deze kickstarter staat een stappenplan waarmee er snel contact gelegd kan worden met 20 top woonmerken (ook jullie staan daarin) en het aangaan van andere samenwerkingen. Ze krijgen tips en meer informatie over onderhandelen, commissies, partnerprogramma's en risico's coveren.

Een gedeelde passie en visie
Tessa: "Wieke en ik delen een passie voor interieur en design, evenals een scherp inzicht in de uitdagingen waar professionals in deze sector mee te maken hebben. Door onze krachten te bundelen, brengen we niet alleen onze expertise samen, maar ook onze gedeelde visie om de interieurindustrie vooruit te helpen.

Met deze kickstarters willen we andere professionals in de interieurbranche een duwtje in de rug geven. We weten hoe belangrijk het is om zowel creatief als zakelijk sterk te staan, en met deze kickstarters bieden we tools die echt het verschil kunnen maken."

Beide kickstarters gaan volgende week maandag 9 september live. Professionals en relaties die geïnteresseerd zijn, kunnen 'kickstarter' mailen naar [email protected]. Zo krijgen ze toegang tot een speciale korting.

Meer informatie:
Projectbegeleiding
Slimmer samenwerken met woonmerken

Publicatiedatum: