Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurarchitect maakt kans op Finalist Freelancer of the Year Awards

De Freelancer of the Year Awards 2024 heeft de tien finalisten bekendgemaakt. Tijdens deze verkiezing wordt de beste zzp'er van Nederland in 2024 gezocht. Een van de tien finalisten dit jaar is Saskia Beekmans van Beekmans Design uit Ouderkerk aan den IJssel/Krimpenerwaard. Onderzoeksbureau Panteia heeft Saskia Beekmans gekozen uit de vele kandidaten om te strijden voor de titel Freelancer Beste Starter en ook de Publieksprijs ligt nog voor het grijpen.

De FOTY-Awards worden inmiddels al meer dan tien jaar georganiseerd. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er nog mooie prijzen voor de beste startende ondernemer en de Publieksprijs. De Publieksprijs gaat naar de Finalist die de meeste stemmen ophaalt. Stemmen op de pitchvideo van Saskia Beekmans kan via deze link.


Saskia Beekmans, van Beekmans Design.

ZZP Nederland is, met ruim 56.000 aangeslotenen, de grootste onafhankelijke belangenorganisatie voor zelfstandige ondernemers in Nederland. Sinds 2006 zet ZZP Nederland zich in om zelfstandige ondernemers te ondersteunen in hun ondernemerschap. Vanaf 2019 is ZZP Nederland organisator van de Dag van de ZZP'er en de Freelancer of the Year Awards. Met het organiseren van de Dag van de ZZP'er en de verkiezing van de Freelancer of the Year brengt ZZP Nederland zelfstandig ondernemers bij elkaar en geeft ze hun een podium om hun mooie en inspirerende ondernemersverhalen breed te delen.

Meer informatie:
Beekmans Design
Kerkweg 67
2935 AH Ouderkerk aan den IJssel
+31 6 186 78 437
[email protected]
www.beekmans-design.nl

Publicatiedatum: